Ознака за енергија и лист со податоци за производот

Во 2010 година во Европа стапи на сила нова регулатива за условите за ознаки кај уредите за ладење и замрзнување. Од тогаш, уникатната ЕУ-ознака за енергија, меѓу другото, ги советува земјите членки на ЕУ за потрошувачката на енергија на уредите за ладење и замрзнување. Ознаката е неутрална во однос на јазикот, пиктографите им даваат на купувачите разни информации и овозможуваат споредба помеѓу моделите и разните произведувачи.

Со задоволство им стоиме на располагање на нашите дилер за да можат бесплатно да ги преземат ЕУ-актите EU 1060/2010 (апарати за домаќинство) и EU 1094/2015 (индустриски фрижидери) за потребните ознаки за енергија. Исто така, можете за секоја земја да ги преземете листовите со податоци за производите.

Изберете го документот и посакуваната земја.

Податоците се пренесуваат спакувани. Потребна ви е соодветна програма, којашто поддржува ZIP-формат на датотеки, за да ги отпакувате преземените податоци.

Видео

Независно дали како комбиниран или како компактен апарат: Ние ги вреднуваме најмалите детали - како кај технологијата така и кај дизајнот. Пушти видео

Социјални медиуми

Liebherr е на социјалните медиуми: Станете дел од нашата заедница и добивајте не само поддршка во случај на сервисирање, туку и совети и трикови за совршено складирање на храната. Liebherr во социјалните мрежи