разладни комори

Ширина на уред


Бруто волумен


Anzahl der Abteile

Gerätehighlights

Arbeitsplatte


Резултати 1-10 од 170

FFTSrg 7521 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 81 / 116 / 68 cm

FFTSrg 7521 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 95 / 116 / 70 cm

FFTSrg 7521 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 85 / 116 / 70 cm

FFTSrg 7531 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 81 / 164 / 68 cm

FFTSrg 7531 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 95 / 164 / 70 cm

FFTSrg 7531 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 85 / 164 / 70 cm

FFTSrg 7541 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 81 / 212 / 68 cm

FFTSrg 7541 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 95 / 212 / 70 cm

FFTSrg 7541 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 85 / 212 / 70 cm

FFTSvg 7521 Маса за замрзнување со динамично ладење

 • Вкупен бруто волумен 280 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 81 / 130 / 68 cm
 • Вкупен бруто волумен 280 l
 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.