Изберете асортиман
Затвори

Одлични производи

Иновативните технологии и карактеристики, како и елегантниот дизајн и високиот квалитет редовно ги восхитуваат националните и меѓународните жири-комисии од целата програма. Ова ја зајакнува нашата филозофија дека современиот дизајн мора секогаш да се заснова на функционалноста и барањата на корисникот.

Ние сме многу задоволни. Само нашите уреди остануваат исклучително ладни, дури и со толку многу препознатливост.

Наградите

Нашите уреди за ладење ги добија следните награди.

Тековни награди

 • Најнови награди: Нашите нови самостојни уреди.
  Елегантниот дизајн и паметните технологии за свежина освоија два натпревари за дизајн: iF Design Award 2022 и Red Dot Award 2022 во категоријата дизајн на производи. Комбинациите на фрижидер-замрзнувач и фрижидерите од сериите Prime и Peak од новите серии на уреди ги добија посакуваните награди за извонреден дизајн на производи.

  Најнови награди: Нашите нови самостојни уреди.

  Елегантниот дизајн и паметните технологии за свежина освоија два натпревари за дизајн: iF Design Award 2022 и Red Dot Award 2022 во категоријата дизајн на производи. Комбинациите на фрижидер-замрзнувач и фрижидерите од сериите Prime и Peak од новите серии на уреди ги добија посакуваните награди за извонреден дизајн на производи.

  Овде откријте ги најважните моменти од нашата нова генерација на уреди
 • Речиси премногу убави за да се затворат: Нашите нови вградни уреди.
  Новата генерација на нашите вградни уреди не само што блеска со технички иновации, туку и плени со непогрешлив дизајн. А тоа сега е и официјално потврдено. Со две награди на светски познатите конкурси за дизајн: iF Design Award и Red Dot Award: Најдоброто од најдобрите за 2021 година. Ова ја зајакнува нашата филозофија дека современиот дизајн мора секогаш да се заснова на функционалноста и барањата на корисникот.

  Речиси премногу убави за да се затворат: Нашите нови вградни уреди.

  Новата генерација на нашите вградни уреди не само што блеска со технички иновации, туку и плени со непогрешлив дизајн. А тоа сега е и официјално потврдено. Со две награди на светски познатите конкурси за дизајн: iF Design Award и Red Dot Award: Најдоброто од најдобрите за 2021 година. Ова ја зајакнува нашата филозофија дека современиот дизајн мора секогаш да се заснова на функционалноста и барањата на корисникот.

  Овде откријте ги најважните моменти од нашата нова генерација на уреди

 • Самостојните комбинации на фрижидер-замрзнувач од сериите Prime и Peak ја добиваат наградата Red Dot за 2022 година.

  Резултати 1-2 од 10

  CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

  • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Вкупна зафатнина 362 l
  • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Вкупна зафатнина 362 l
  • Нивото на бучава 33 dB
  • IceMaker бр

  CBNbsd 576i Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

  • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Вкупна зафатнина 362 l
  • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Вкупна зафатнина 362 l
  • Нивото на бучава 34 dB
  • IceMaker Да

  Нашите вградни фрижидери од сериите Prime и Peak ја добиваат наградата Red Dot: Најдоброто од најдобрите за 2021 година.

  Резултати 1-2 од 14

  IRBb 4170 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

  • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Вкупна зафатнина 191 l
  • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Вкупна зафатнина 191 l
  • Нивото на бучава 29 dB

  IRBd 4050 Prime BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

  • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 102,4 - 104 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Вкупна зафатнина 157 l
  • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 102,4 - 104 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Вкупна зафатнина 157 l
  • Нивото на бучава 37 dB

  Самостојните фрижидери од сериите Prime и Peak ја добиваат iF Design Award за 2022 година.

  Резултати 1-2 од 8

  RBbsc 5250 Prime BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

  • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Вкупна зафатнина 386 l
  • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Вкупна зафатнина 386 l
  • Нивото на бучава 34 dB

  RBbsc 5280 Peak BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh Professional

  • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Вкупна зафатнина 384 l
  • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Вкупна зафатнина 384 l
  • Нивото на бучава 34 dB

  Нашите вградни комбинации од сериите Prime и Peak ја добиваат iF Design Award за 2021 година.

  Резултати 1-2 од 6

  ICBb 5152 Prime BioFresh Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и SmartFrost што може да се вгради

  • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Вкупна зафатнина 256 l
  • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Вкупна зафатнина 256 l
  • Нивото на бучава 33 dB
  • IceMaker бр

  ICBdi 5182 Peak BioFresh Вградлива комбинација на фрижидер-замрзнувач со BioFresh Professional и SmartFrost

  • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Вкупна зафатнина 256 l
  • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Вкупна зафатнина 256 l
  • Нивото на бучава 34 dB
  • IceMaker бр
  • 0
   Список со омилени производи
   Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
  • 0 Список за споредба
   Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
   Стартувај ја споредбата
   Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
  • Пронајди дистрибутер
  • Контакт и услуги
  • Преземања
  Вашиот список со омилени производи содржи:
  Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
  close