Нова серија на вградливи апарати

Ние не го измисливме повторно ладилникот. Ама скоро.
Ладилниците треба да ладат. Но што уште друго би требало да можат модерните апарати денес? Како се креираат поефикасно, поинтуитивно и помодерно?

Ние секојдневно размислуваме за сите тие работи бидејќи ладилникот за нас не претставува само еден обичен апарат. Тој треба да биде напротив партнер кој потпомага, каде што може. Кој размислува, превзема задачи и ја олеснува работата. За да успееме во тоа, ние продолжуваме да ги развиваме нашите апарати.

Поради тоа работевме на ладилници, коишто зборуваат самите за себе: Апарати со иновативни решенија, коишто не само што ги исполнуваат вашите барања, туку и ќе ве воодушеват. Без разлика дали во поглед на квалитетот, технологијата за свежина, удобноста, дизајнот, ефикасноста или односот цена-ефективност. За нас е особено важно развивањето нови функции коишто најдобро ве поддржуваат. За да имате повеќе време за вистинските важни работи во животот.

Резултати 1-4 од 4

IFNd 3954 Prime NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 87 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 87 l
 • Нивото на бучава 34 dB
 • IceMaker бр

IFSe 3904 Pure Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со SmartFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 101 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 101 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

SIFNe 5178 Peak NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 213 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 213 l
 • Нивото на бучава 35 dB
 • IceMaker бр

SIFNSf 5128 Plus NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 213 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 213 l
 • Нивото на бучава 35 dB
 • IceMaker бр

Подолго повкусно: Свежината е прашање на техниката.

Со складирањето на храната на оптималните климатски услови се постигнува не само долга свежина и трајност туку се дава и голем допринос против фрлањето храна. Тоа се постигнува со нашите апарати — благодарение на совршената комбинација од интегрирани технологии за свежина.

 • DuoCooling DuoCooling. Нема сушење. DuoCooling. Нема сушење.

  DuoCooling е нашата основна технологија во сите комбинации за ладење и замрзнување. Благодарение на две сосема одделни кола за ладење се овозможува да не дојде до размена на воздух меѓу преградата на фрижидерот и замрзнувачот. Храната не се исуши и мирисот не се пренесува.

 • EasyFresh EasyFresh. Идеално за овошје и зеленчук. EasyFresh. Идеално за овошје и зеленчук.

  Гарантот за свежината на зелениот пазар: Без разлика дали е овошје или зеленчук: сè е оптимално зачувано. Благодарение на доброто заптивање, храната ја зголемува влажноста во фиоката. Ова значи дека храната останува свежа подолго време.

 • BioFresh BioFresh. Нашиот сезнајко. BioFresh. Нашиот сезнајко.

  Со препознатливата BioFresh-технологија храната се складира на температура малку над 0° C значително поладно од остатокот на апаратот. Со совршената влажност на воздухот овошјето и зеленчукот остануваат подолго време свежи во херметичкиот сеф за овошје и зеленчук. Месото, рибата и млечните производи најдобро се складираат во сефот за месо и млечни производи.

Најдете го вистинскиот уред за вашите потреби

BioFresh Professional: со HydroBreeze.

Ладете како професионалци: Ладната освежувачка магла се грижи за крцкава свежина и ја подобрува структурата — специјалниот ефект на воодушевување за овошје и зеленчук во преградата BioFresh.

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
HydroBreeze

Животот е листа на желби.

 • Полна со храна. И удобност.
  Благодарение на SoftSystem нашите врати секогаш се затвораат меко и ублажено, дури и кога замавнувањето е малку посилно. И целосно излегуваат во пресрет: Телескопските шини на фиоките – или практичната полица на извлекување со корпи за шишиња – сосема едноставно се лизгаат нанапред и наназад.

  Полна со храна. И удобност.

  Благодарение на SoftSystem нашите врати секогаш се затвораат меко и ублажено, дури и кога замавнувањето е малку посилно. И целосно излегуваат во пресрет: Телескопските шини на фиоките – или практичната полица на извлекување со корпи за шишиња – сосема едноставно се лизгаат нанапред и наназад.

 • Точно одговара на вашите потреби.
  За сите љубители на печењето нашите нови вградливи апарати нудат дури место за пекарски тепсии.

  Точно одговара на вашите потреби.

  За сите љубители на печењето нашите нови вградливи апарати нудат дури место за пекарски тепсии.

 • We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  Лесно прилагодливи стаклени плочи.

  Лесно прилагодливи по висина дури и при полнење. Деливата стаклена плоча овозможува место за високи садови и бокали со лесно ракување со една рака.

 • Се извлекува едноставно на телескопски продолжетоци.
  Пријатно лесно отворање и затворање на преградата за ладење како и на преградата за замрзнување, дури и при целосно полнење.

  Се извлекува едноставно на телескопски продолжетоци.

  Пријатно лесно отворање и затворање на преградата за ладење како и на преградата за замрзнување, дури и при целосно полнење.

 • Послужавник за замрзнување.
  Поединечно замрзнување на плодови, билки и друга чувствителна храна за полесно расподелување.

  Послужавник за замрзнување.

  Поединечно замрзнување на плодови, билки и друга чувствителна храна за полесно расподелување.

 • We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  SoftSystem-систем за меко затворање.

  Меко ја затвора вратата на ладилникот.

 • FreshAir филтер со активен јаглен.
  Филтерот го чисти воздухот во внатрешноста и лесно се менува.

  FreshAir филтер со активен јаглен.

  Филтерот го чисти воздухот во внатрешноста и лесно се менува.

 • VarioSafe.
  Нуди оптимално место за помала храна, постигнува ред и овозможува лесен пристап.

  VarioSafe.

  Нуди оптимално место за помала храна, постигнува ред и овозможува лесен пристап.

 • VarioBoxen.
  Две кутии на извлекување во вратата за полесен пристап до храна во мали делови.

  VarioBoxen.

  Две кутии на извлекување во вратата за полесен пристап до храна во мали делови.

 • We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  FlexSystem.

  Помага при сортирањето на овошјето и зеленчукот, создава преглед и овозможува лесен пристап.

 • Безвременски и елегантно. Дизајн за секоја кујна.

  Скриен зад надворешните врати на кујната, апаратот на Liebherr на прв поглед останува неоткриен и му дава предност на дизајнот на кујната. Дури при отворањето на вратата станува јасно: Зад тоа се крие нешто специјално.

  Чисто и безвременско од една страна, елегантно и ексклузивно од другата страна. Новиот дизајнерски јазик се вклопува непрекинато во секој интериер. Во внатрешноста оставаат впечаток благородните компоненти од стакло и нерѓосувачки челик.

  Нашиот нов LightTower-светлосен концепт рамномерно го осветлува интериерот и ги носи стаклените плочи. Флексибилно, штеди простор, уникатно. Прецизната обработка, погледот за детали и хармоничната комбинација од материјали, облици и бои создаваат една целосно естетска вкупна слика. Таа се става меко на сцената од новиот концепт на осветлување.

  Тоа што го нуди иднината, ние го нудиме веќе сега.

  Еден Liebherr-ладилник размислува, каде што може. Така тој потсетува на пример на заборавените пијалоци во преградата за замрзнување – благодарение на интегрираниот BottleTimer. Пукнатите шишиња веќе се минато. Ви претстои одмор? Едноставно ставете го уредот во HolidayMode. Со тоа се штеди многу енергија. А специјално за сите заинтересирани коишто одвреме навреме посегнуваат кон ладилникот: режимот NightMode. Внатрешноста тогаш се осветлува само со придушено светло. Така можете по полноќната закуска повторно да отидете брзо в кревет и гарантирано да не се разбудите од полусонот.

  IceMaker

  Нека врнат коцки лед. Целосно автоматски.

  Спонтана забава? Нема проблем. IceMaker произведува секојдневно до 130 коцки лед и ја испорачува секоја количина на лед за ледениот вкус на аперитиви, коктели и освежителни пијалоци – за успешна летна забава во градината. IceMaker го има со постојан приклучок за вода и алтернативно со резервоар за вода. Со функцијата MaxIce може да се зголеми производството на коцки лед, доколку се поканети повеќе гости.

  InfinitySpring

  Овој извор извира во ладилникот.

  Со InfinitySpring нудиме кристално јасен извор на ладна вода во вашата кујна. Исто така и носењето тешки гајби и вода во пластични шишиња се историја. Тоа го растеретува грбот и нашата животна средина. Едноставно и одржливо. Површински интегрираниот дозатор за вода е секогаш тука кога е потребен и скоро невидлив кога не е потребен. Тој е идеален за садови од скоро секоја големина, исто и за бокали или шишиња. За совршен квалитет на водата се грижи интегрираниот систем за филтрирање.

  energy

  Совршено избалансирано: моќен целосен пакет.

  Добриот ладилник е вистински сезнајко: Покрај помалата потрошувачка на струја и пониската бучава тој треба да нуди и уреден простор за храната и да располага со моќни резерви кога ќе биде потребно. Од таа причина тие внимаваат не само на еден фактор туку истовремено ги имаат на увид сите ситуации на користење. Нашите апарати нудат со тоа изедначен, совршено усогласен вкупен пакет од енергетска ефикасност, капацитет, ниво на бучава и моќност на ладење. Сите добри работи кај нас се значи четири.

  За добар преглед. Дури пред да го отворите ладилникот.

  За уште поедноставно ориентирање ние ја поделивме нашата нова серија на вградливи апарати во четири лесно разбирливи серии. Дознајте тука повеќе за важните делови од поединечните серии.