Изберете асортиман
Затвори
IRDe 5121

За добар преглед. Дури пред да го отворите ладилникот.

Кој апарат е вистинскиот за мене? Тоа не е секогаш едноставно да се одговори. Поради тоа ви го поедноставивме ориентирањето и го поделивме нашиот асортиман во четири лесно разбирливи серии. Така ќе го пронајдете едноставно соодветниот апарат за вас.

За сите есенцијални потреби.

Погледнете ја серијата Pure.

Плус во удобноста.

Погледнете ја серијата Plus.

Неодминлив знак на дизајн и материјал.

Погледнете ја серијата Prime.

За сите оние коишто сакаат да имаат сè.

Погледнете ја серијата Peak.

EasyFresh.

Тука се чувствуваат навистина добро незапакуваното овошје и зеленчук. Херметички затворена на иста температура како во делот за ладење и во сефот, на пример салатата по 7 дена е сѐ уште крцкаво свежа.

EasyFresh

Поврзливост.

Дали сакате спремни да ја дочекате иднината на паметни домови? Liebherr со задоволство ќе се вклучи во потфатот: Сите наши нови вградливи модели се вмрежени фабрички или може да се поврзат дополнително преку SmartDevice-Box со WLAN.

Connectivity

Екран на допир.

Извонреден допир: Со екранот на допир, ракувањето со Liebherr е лесно и интуитивно. Сите функции се јасно распоредени на екранот. Лесно избирање на функциите со благ допир на прстите.

Touch Display

Апаратите од нашата Pure-серија:

Резултати 1-2 од 17

IFd 3904 Pure Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со SmartFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 101 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 101 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

Резултати 1-2 од 21

Rd 4600 Pure Исправен фрижидер со EasyFresh

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 145,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 298 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 145,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 298 l
 • Нивото на бучава 37 dB

CNbed 5203 Pure NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 330 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 330 l
 • Нивото на бучава 35 dB
 • IceMaker бр

BioFresh.

Со докажаната BioFresh-технологија храната се складира малку над 0° C. Со совршената влажност на воздухот зеленчукот и овошјето остануваат подолго време свежи во херметичкиот сеф за овошје и зеленчук. Месото, рибата и млечните производи најдобро се складираат во сефот за месо и млечни производи.

BioFresh

SoftSystem-систем за меко затворање.

Благодарение на SoftSystem, вратата на ладилникот се затвора нежно и безбедно, но и удобно и тивко. Шишињата складирани во внатрешната врата остануваат безбедни – ништо не удира и не тресе.

Schließdämpfung

IceMaker.

Спонтана забава? Нема проблем. IceMaker произведува секојдневно до 130 коцки лед и ја испорачува секоја количина на лед за ледениот вкус на коктели и освежителни пијалоци – за успешна летна забава во градината.

IceMaker

Апаратите од нашата Plus-серија:

Резултати 1-2 од 22

IFNd 3924 Plus NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 87 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 87 l
 • Нивото на бучава 34 dB
 • IceMaker бр

ICBbi 5122 Plus BioFresh Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и SmartFrost што може да се вгради

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 255 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 255 l
 • Нивото на бучава 29 dB
 • IceMaker бр

Резултати 1-2 од 56

CBNa 572i Plus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 360 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 360 l
 • Нивото на бучава 34 dB
 • IceMaker бр

CBNbda 5223 Plus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 320 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 320 l
 • Нивото на бучава 34 dB
 • IceMaker бр

LightTower.

Очекувајте оптимално осветлена внатрешност: LightTower ја прикажуваат храната во најдобро светло. Поставени се на таков начин и што полниот фрижидер е секогаш добро осветлен.

LightTower

Екран на допир и поминување со прстот.

Користете ги само врвовите на прстите и Liebherr ќе ги исполни вашите команди: Благодарение на екранот на допир и лизгање, лесно и интуитивно ќе управувате со вашиот фрижидер. Одберете функција на екранот во боја, како што е „SuperCool“, само со допирање и лизгање.

Touch&Swipe

SmartSteel-заден ѕид.

Задниот ѕид од SmartSteel му дава елегантен изглед на вашиот Liebherr. И вашите намирници ќе го засакаат SmartSteel: Нерѓосувачкиот челик е хигиенски и безбеден за храна. Покрај тоа, SmartSteel ја намалува видливоста на отпечатоците од прсти.

SmartSteel

Апаратите од нашата Prime-серија:

Резултати 1-2 од 25

IXCC 5155 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 499
 • Вкупна зафатнина 499
 • IceMaker бр
Ги содржи следниве единечни уреди:

SICNdi 5153 Prime NoFrost Вградлива комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

ICBNci 5153 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

IXCC 5165 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 500
 • Вкупна зафатнина 500
 • IceMaker Да
Ги содржи следниве единечни уреди:

SICNdi 5153 Prime NoFrost Вградлива комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

ICBNdi 5163 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

Резултати 1-2 од 23

CBNbsa 575i Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 362 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 362 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

XCCsd 5250 Prime NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 1.855 / - / 675 mm
 • Вкупна зафатнина 662
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 1.855 / - / 675 mm
 • Вкупна зафатнина 662
 • IceMaker бр
Ги содржи следниве единечни уреди:

SCNsdc 525i Prime NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

SCNsdc 525i Prime NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

BioFresh со HydroBreeze.

Дали сакате да разладувате овошје и зеленчук како професионалци? HydroBreeze ќе ве инспирира: Студената магла, во комбинација со температурата во фиоката од околу 0°C, овозможува храната да има подолг рок на траење. А тоа создава и оптичко задоволство.

HydroBreeze

InfinitySpring.

Извор на свежа, ладна вода за пиење во вашата кујна: InfinitySpring наликува на бајка. Диспанзерот за вода овозможува пуштање вода без дополнително капење и обезбедува свежа, ладна вода. Ова ви заштедува да купувате шишиња за вода и е поудобно.

InfinitySpring

OpenStage-фиоки.

Сега станува јасно: Различните висини на фиоките ви олеснуваат во чувањето храна со различна големина. Покрај тоа, благодарение на транспарентните фиоки GlassLine, сè е јасно видливо, од дното до врвот.

OpenStage

Апаратите од нашата Peak-серија:

Резултати 1-2 од 45

Резултати 1-2 од 16

CBNbsc 778i Peak BioFresh NoFrost Комбинација на фрижидер-замрзнувач со BioFresh Professional и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 74,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 473 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 74,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 473 l
 • Нивото на бучава 34 dB
 • IceMaker бр

CBNbsd 578i Peak BioFresh NoFrost Комбинација на фрижидер-замрзнувач со BioFresh Professional и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 359 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 359 l
 • Нивото на бучава 34 dB
 • IceMaker бр

*Горе наведената опрема од серијата може да зависи од моделот. Повеќе детаљи ќе најдете на соодветната страна за детаљите на производот.

 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close