Максимален волумен за складирање при минимална потрошувачка

Голем волумен за складирање, оптимална технологија за ладење, најдобра енергетска ефикасност, едноставно управување и висококвалитетна обработка: Сандаците за замрзнување од Liebherr ги спојуваат предностите што доаѓаат со професионалната употреба - и се одлично решение ако местото не игра никаква улога.

Сандаци за длабоко замрзнување

Систем за ладење


Бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред

Резултати 1-6 од 6

GTL 3005

Вкупен бруто капацитет 297 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,5 / 100,6 / 72,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,778 kWh / 24h

GTL 3006

Вкупен бруто капацитет 297 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 100,6 / 72,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,778 kWh / 24h

GTL 4905

Вкупен бруто капацитет 482 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,5 / 138,0 / 77,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,325 kWh / 24h

GTL 4906

Вкупен бруто капацитет 482 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 138,0 / 77,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,325 kWh / 24h

GTL 6105

Вкупен бруто капацитет 598 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,5 / 165,5 / 77,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,522 kWh / 24h

GTL 6106

Вкупен бруто капацитет 598 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 165,5 / 77,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,522 kWh / 24h
  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.