Производство на Liebherr

Во секој апарат на Liebherr посебно се крие големо технолошко знаење, развој и љубов до најмалиот детаљ. Пред еден апарат да почне сериски да се произведува, инженерите со месеци истражуваат и развиваат, со цел да создадат висококвалитетен производ кој ги исполнува највисоките стандарди.

Нашите апарати и компоненти во целиот процес на производство се подложени на постојана контрола на квалитетот. Со тоа се осигуруваме дека од нашите производствени погони излегуваат исклучиво висококвалитетни апарати. Притоа во фокусот се секогаш нашите висококвалификувани и добро оспособени работници. Благодарение на нивниот ангажман се поставуваат високи стандарди и се овозможува исклучителниот квалитет на Liebherr.

Истражување и развој

 • Работникот како фактор за успех
  Во нашите модерни производствени погони квалификуван персонал ги произведува висококвалитетните ладилници и замрзнувачи за премиум-стандарди. Со многу љубов до најмал детаљ нашите работници се грижат за тоа секој апарат да ги задоволува високите стандарди на квалитет.

  Работникот како фактор за успех

  Во нашите модерни производствени погони квалификуван персонал ги произведува висококвалитетните ладилници и замрзнувачи за премиум-стандарди. Со многу љубов до најмал детаљ нашите работници се грижат за тоа секој апарат да ги задоволува високите стандарди на квалитет.

 • Температурни комори
  Независно дали има екстремни температури или висока влажност на воздухот – нашите апарати работат во сите климатски услови без напор и ефикасно. Во температурните комори апаратите низ долготрајни тестови ги докажуваат своите способности и тоа надвор од вообичаените периоди на мерење.

  Температурни комори

  Независно дали има екстремни температури или висока влажност на воздухот – нашите апарати работат во сите климатски услови без напор и ефикасно. Во температурните комори апаратите низ долготрајни тестови ги докажуваат своите способности и тоа надвор од вообичаените периоди на мерење.

 • Соба за мерење бучава
  Во нашите професионални соби за мерење бучава слушаме многу внимателно: Каде на апаратот се наоѓаат можните извори на непријатен звук? И како можат нашите инженери уште повеќе да ја подобрат акустиката со цел уште повеќе да ги придушат емисиите на бучава и да го оптимизираат квалитетот на звук на подвижните елементи, како што се вратите и деловите што се извлекуваат?

  Соба за мерење бучава

  Во нашите професионални соби за мерење бучава слушаме многу внимателно: Каде на апаратот се наоѓаат можните извори на непријатен звук? И како можат нашите инженери уште повеќе да ја подобрат акустиката со цел уште повеќе да ги придушат емисиите на бучава и да го оптимизираат квалитетот на звук на подвижните елементи, како што се вратите и деловите што се извлекуваат?

 • Центар за логистика
  Најбрзо до продавница – по најкраткиот пат – ширум светот: Високомодерниот Центар за логистика е центар за претовар на ладилниците и замрзнувачите на Liebherr. Тука се врши утовар на апаратите и истите се подготвуваат за испраќање ширум светот. Притоа Liebherr не го користи само патниот, туку и железничкиот сообраќај како одржлив и ветувачки начин на транспорт.

  Центар за логистика

  Најбрзо до продавница – по најкраткиот пат – ширум светот: Високомодерниот Центар за логистика е центар за претовар на ладилниците и замрзнувачите на Liebherr. Тука се врши утовар на апаратите и истите се подготвуваат за испраќање ширум светот. Притоа Liebherr не го користи само патниот, туку и железничкиот сообраќај како одржлив и ветувачки начин на транспорт.

 • Видео

  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  Независно дали како комбиниран или како компактен апарат: Ние ги вреднуваме најмалите детали - како кај технологијата така и кај дизајнот. Пушти видео We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  Добри причини

  Докажан квалитет, повеќе свежина при складирањето прехранбени производи и висока енергетска ефикасност: Постојат многу причини за да се одлучите за Liebherr. Зошто Liebherr?

  Апарати за домаќинство

  Без разлика дали се интегрира во кујнска единица или самостоечки - Liebherr нуди голем избор на самостоечки и вградени фрижидери.

  Апликации

  Од складирање храна преку планирање на интерактивна кујна до WineGuide: Користете ги нашите бесплатни апликации. Апликации на Liebherr