Изберете асортиман
Затвори

Упатство за употреба

Едноставно внесете го вашиот 9-цифрен сервисен број ( Service-Nr. ) или сериски број ( Serial-Nr. ) за вашиот фрижидер или замрзнувач.


Овде ќе ги најдете вашиот сервисен и сериски број

Единствениот сервисен број ( Service-Nr. ) и серискиот број ( Serial-Nr. ) на вашиот уред може да се најдат на сериската плочка, која се наоѓа во уредот за ладење. Местоположбата на сериската плочка може да се разликува во зависност од уредот. На нашата страница со информации ќе го најдете точниот опис каде се наоѓа сериската плочка во вашиот уред.

 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close