Совршено претставени и паметно изладени

Ефективната презентација на производите е најдобрата продажна поддршка на лице место. Затоа фрижидерите за пијалаци од Liebherr имаат големи стаклени врати, оптимално осветлување и решетки што се прилагодуваат по висина. Благодарение на висококвалитетните материјали и деталната обработка, уредите се специјално направени за интензивно користење.

Ладилници за индустрија за пијалаци

Вкупен бруто волумен


Полнење 0,5 l PET


Полнење лименка од 0,33 l


Висина на уред


Ширина на уред_фасетирање_НОВО


Систем за ладење


Класа на енергетска ефикасност


Материјал на врата

Резултати 1-10 од 50

BCv 1103 Premium Ладилник за на полица со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 106 l
 • Група на производ Ладилник за на полица со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 49,7 / 54,9 cm
 • Полнење 0,5 l PET 51
 • Полнење лименка од 0,33 l 138
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 106 l
 • Полнење 0,5 l PET 51
 • Полнење лименка од 0,33 l 138

FKDv 4203 Comfort Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 403 l
 • Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60 / 68,7 cm
 • Полнење 0,5 l PET 256
 • Полнење лименка од 0,33 l 512
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 403 l
 • Полнење 0,5 l PET 256
 • Полнење лименка од 0,33 l 512

FKDv 4211 Comfort Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 387 l
 • Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60 / 68,7 cm
 • Полнење 0,5 l PET 256
 • Полнење лименка од 0,33 l 512
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 387 l
 • Полнење 0,5 l PET 256
 • Полнење лименка од 0,33 l 512

FKDv 4213 Comfort бела Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 403 l
 • Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60 / 68,7 cm
 • Полнење 0,5 l PET 256
 • Полнење лименка од 0,33 l 512
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 403 l
 • Полнење 0,5 l PET 256
 • Полнење лименка од 0,33 l 512

FKDv 4213 Comfort црна Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 403 l
 • Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60 / 68,7 cm
 • Полнење 0,5 l PET 256
 • Полнење лименка од 0,33 l 512
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 403 l
 • Полнење 0,5 l PET 256
 • Полнење лименка од 0,33 l 512

FKDv 4503 Premium Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 441 l
 • Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60 / 69,4 cm
 • Полнење 0,5 l PET 304
 • Полнење лименка од 0,33 l 608
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 441 l
 • Полнење 0,5 l PET 304
 • Полнење лименка од 0,33 l 608

FKDv 4513 Premium Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 441 l
 • Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60 / 69,6 cm
 • Полнење 0,5 l PET 304
 • Полнење лименка од 0,33 l 608
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 441 l
 • Полнење 0,5 l PET 304
 • Полнење лименка од 0,33 l 608

FKDv 4523 PremiumPlus со електронска контрола Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 441 l
 • Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60 / 69,6 cm
 • Полнење 0,5 l PET 304
 • Полнење лименка од 0,33 l 608
 • Класа на енергетска ефикасност D
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 441 l
 • Полнење 0,5 l PET 304
 • Полнење лименка од 0,33 l 608

FKDv 4523 PremiumPlus со механичка контрола Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 441 l
 • Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60 / 69,6 cm
 • Полнење 0,5 l PET 304
 • Полнење лименка од 0,33 l 608
 • Класа на енергетска ефикасност D
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 441 l
 • Полнење 0,5 l PET 304
 • Полнење лименка од 0,33 l 608

FKU 1800 бела Ладилник со статично ладење што може да се вгради под работна маса

 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 175 l
 • Група на производ Ладилник со статично ладење што може да се вгради под работна маса
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85 / 60 / 60 cm
 • Полнење 0,5 l PET 118
 • Полнење лименка од 0,33 l 221
 • Класа на енергетска ефикасност B
 • Бруто волумен на одделот за фрижидер 175 l
 • Полнење 0,5 l PET 118
 • Полнење лименка од 0,33 l 221
 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.