FKDv 4213 Comfort црна Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

Бруто волумен на одделот за фрижидер 403 l
Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60 / 68,7 cm
Полнење 0,5 l PET 256
Полнење лименка од 0,33 l 512
Класа на енергетска ефикасност C

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Пластичен внатрешен сад

Пластичен внатрешен сад

Вовлечениот пластичен внатрешен сад е изработен од еден дел и затоа лесно се чисти. Внатрешниот сад е изработен од полистирол, стабилна и трајна пластика којашто може да се рециклира и затоа е безбеден од аспект на заштитата на животната средина.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променливи полици

Променливи полици

Висината на полиците е приспособлива и на тој начин внатрешноста може да се менува. Ова овозможува шишиња од сите големини да се складираат вертикално и хоризонтално.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382264874
Series Удобност
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 547 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 5
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Приклучна вредност 1,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60 / 68,7 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење внатрешен аналоген
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +2 °C до +12 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 6
оттаму прилагодив по висина 5
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 256
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 512
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување ЛЕД надолжно осветлување на десна страна
Боја на куќиште Црно
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата Изолациона стаклена врата
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Брава механички
Рачка Ергономска рачка
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.200 mm
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Подна решетка
Дизајн на врата Switch
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Бруто волумен на одделот за фрижидер 403 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 385 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 2.080,0 / 624,0 / 694,0 mm
Тежина (без пакување) 79 kg
Тежина (со пакување) 85 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.