Преземања

Тука можете да ги преземете брошурите на Liebherr во кои е содржан нашиот сеопфатен асортиман на производи. На тој начин компактно и прегледно имате пристап до сите релевантни информации. Дополнително, можете бесплатно да ги преземете упатството за употреба за конкретниот производ, како и актуелната етикета за енергетска ефикасност и информативниот лист за производот на ЕУ.

Брошури

Каталозите за производите на Liebherr ви нудат оптимален увид во нашиот разновиден асортиман на ладилници и замрзнувачи како и повеќе информации за нашите додатоци. Брошури за апарати за домаќинство и индустриски апарати

Етикета за енергетска ефикасност и информативен лист за производот на ЕУ

Тука можете да ги преземете етикетата за енергетска ефикасност и информативните листови за производите согласно Регулативата на ЕУ 1060/2010. Етикета за енергетска ефикасност и информативен лист за производот на ЕУ

Упатства за употреба

Не знаете каде ви е упатството за употреба? Нема проблем. Преземете го специфичното упатство за вашиот апарат тука. Упатства за употреба

Апликации

Од складирање храна преку планирање на интерактивна кујна до WineGuide: Користете ги нашите бесплатни апликации. Апликации на Liebherr

Дизајн

Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции