Замрзнувачи за индустријата за длабоко замрзнување и сладоледи

Ниска потрошувачка на енергија и максимална економичност – тоа го овозможуваат замрзнувачите од Liebherr. Со примената на замрзнувачите од Liebherr, оптимално ќе ги истакнете вашите производи. Исто така, цврстите изолациони материјали, моќни компресори и оптимално прилагодените компоненти за ладење овозможуваат совршена моќност при ладењето.

Индустрија за производство на замрзната храна и сладолед

Impuls-Сандаци за длабоко замрзнување со витрина

Со примена на Impuls-сандаците за длабоко замрзнување со витрина, привлечно, прегледно и пријатно ќе се презентираат вашите производи. Дали во прехранбен маркет, на бензинска пумпа или во киоск, импулсните продажни сандаци овозможуваат оптимални услови за ексклузивна презентација на производите и ја зголемуваат шансата купувачите да се одлучат побрзо. Impuls-Сандаци за длабоко замрзнување со витрина

Сандаци за длабоко замрзнување со витрина

Сандаците за длабоко замрзнување со витрина од Liebherr овозможуваат совршено ладење и оптимална презентација на производите. Големите, лесно подвижни стаклени капаци и ефективното осветлување овозможуваат соодветен поглед кон производите и ја поттикнуваат продажбата. Во зависност од моделот, сандаците може брзо и лесно да се постават, благодарение на стабилните тркалца. Ова овозможува едноставно и лесно чистење на површините. Сандаци за длабоко замрзнување со витрина

Сандаци за длабоко замрзнување

Особено при професионална употреба, сандаците за замрзнување мора да издржуваат огромни оптоварувања и да исполнуваат високи барања при секојдневното работење. Поради ова Liebherr користи само висококвалитетни материјали и компоненти за ладење. Со нашите стандарди за квалитет, сандаците за замрзнување од Liebherr се одликуваат со долготрајност и функционална безбедност. Сандаци за длабоко замрзнување

Замрзнувачи

Замрзнувачи

Покрај сандаците за замрзнување, нудиме и широк асортиман на замрзнувачи за секојдневна употреба. Благодарение на ергономската технологија, се овозможува лесен и едноставен пристап до производите. Исто така, вашите производи може прегледно и соодветно да се складираат. И благодарение на технологијата NoFrost, долготрајното чистење мраз е минато. Замрзнувачи