Нашата најнова функција: Магла.

Инспирацијата за HydroBreeze ја најдовме во калифорниската долина Салинас. Од близината со ладниот Пацифик во лето се наталожува една фина влажна магла преку долината и полињата. Тоа спречува исушување на посадениот зеленчук.

Овој принцип го пренесовме на нашето барање за свежина: една ладна магла која се наталожува врз овошјето и зеленчукот како балзам. Таа се грижи за крцкава свежина и ја подобрува структурата — специјалниот ефект на воодушевување за овошје и зеленчук во сефот BioFresh Professional.

HydroBreeze ќе ве воодушеви: Ладната магла, заедно со температурата во сефот околу 0 °C ѝ го дава на храната екстра ударот за подолга трајност. И се грижи за оптичко воодушевување. HydroBreeze се активира секои 90 минути за 4 секунди и за 8 секунди при отворање на вратата.

Нашите ладилници со HydroBreeze:

IRBAb 4170 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional и AutoDoor

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 122 - 123,6 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 191 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 122 - 123,6 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 191 l
 • Нивото на бучава 29 dB
Прикажи детали

IRBAc 5171 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional и AutoDoor

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,7 - 179,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 276 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,7 - 179,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 276 l
 • Нивото на бучава 33 dB
Прикажи детали

IRBAc 5190 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional и AutoDoor

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,7 - 179,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 296 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,7 - 179,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 296 l
 • Нивото на бучава 32 dB
Прикажи детали

IRBbi 4170 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 191 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 191 l
 • Нивото на бучава 29 dB
Прикажи детали

IRBbi 4171 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 174 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 174 l
 • Нивото на бучава 31 dB
Прикажи детали

IRBbi 4570 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 139,7 - 141,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 224 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 139,7 - 141,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 224 l
 • Нивото на бучава 29 dB
Прикажи детали

IRBbsbi 4170 Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 191 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 191 l
 • Нивото на бучава 29 dB
Прикажи детали

IRBbsbi 4570 Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 139,7 - 141,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 224 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 139,7 - 141,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 224 l
 • Нивото на бучава 29 dB
Прикажи детали

IRBci 4571 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 139,7 - 141,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 207 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 139,7 - 141,3 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 207 l
 • Нивото на бучава 33 dB
Прикажи детали

IRBci 5171 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 276 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 276 l
 • Нивото на бучава 33 dB
Прикажи детали

IRBci 5180 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 296 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 296 l
 • Нивото на бучава 32 dB
Прикажи детали

IRBbsci 5170 Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 296 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 296 l
 • Нивото на бучава 32 dB
Прикажи детали

IRBbsci 5171 Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 276 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 276 l
 • Нивото на бучава 33 dB
Прикажи детали

IRBdi 5170 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 293 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 293 l
 • Нивото на бучава 29 dB
Прикажи детали

IRBdi 5181 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 273 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 273 l
 • Нивото на бучава 34 dB
Прикажи детали

И ова би можело да ве интересира:

Ние не го измисливме повторно ладилникот. Ама скоро.

Нашите нови вградливи апарати зборуваат веќе самите за себе: Иновативни решенија коишто не само што ги исполнуваат вашите барања туку и ве воодушевуваат.

Дознајте повеќе за вградливите апарати.

За добар преглед. Дури пред да го отворите ладилникот.

Нашите нови вградливи апарати се поделени во четири лесно разбирливи серии. Така едноставно ќе го пронајдете соодветниот апарат за вашите потреби.

Погледнете ги сега различните серии на вградливи апарати.

Совети и трикови за складирање храна.

На нашиот интернет-магазин FreshMAG ќе најдете бројни совети за темата складирање на храна.

Прочитајте го сега интернет-магазинот FreshMAG.