Пријатна презентација на производите, благодарение на Impuls-сандаците за длабоко замрзнување со витрина од Liebherr

Impuls-сандаците за длабоко замрзнување со витрина од Liebherr не само што привлечно ги презентираат производите, туку ги прават и попрегледни и попријатни, благодарение на стаклените капаци. Ова истовремено ја зголемува и шансата купувачите да се одлучат побрзо. Со примена на стабилни тркалца, по потреба, сандаците може лесно и едноставно да се преместат на друго место.

Impuls-Сандаци за длабоко замрзнување со витрина

Систем за ладење


Бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред

Резултати 1-7 од 7

EFI 1453 Сандак за сладоледи

 • Вкупен бруто капацитет 138 l
 • Вкупен бруто волумен 138 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 62,5 / 68 cm
 • Вкупен бруто капацитет 138 l
 • Вкупен бруто волумен 138 l

EFI 2153 Сандак за сладоледи

 • Вкупен бруто капацитет 211 l
 • Вкупен бруто волумен 211 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 83,5 / 68 cm
 • Вкупен бруто капацитет 211 l
 • Вкупен бруто волумен 211 l

EFI 2853 Сандак за сладоледи

 • Вкупен бруто капацитет 282 l
 • Вкупен бруто волумен 282 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 104,5 / 68 cm
 • Вкупен бруто капацитет 282 l
 • Вкупен бруто волумен 282 l

EFI 3553 Сандак за сладоледи

 • Вкупен бруто капацитет 355 l
 • Вкупен бруто волумен 355 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 125,5 / 66 cm
 • Вкупен бруто капацитет 355 l
 • Вкупен бруто волумен 355 l

EFI 4453 Сандак за сладоледи

 • Вкупен бруто капацитет 426 l
 • Вкупен бруто волумен 426 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 146,5 / 68 cm
 • Вкупен бруто капацитет 426 l
 • Вкупен бруто волумен 426 l

EFI 4853 Сандак за сладоледи

 • Вкупен бруто капацитет 499 l
 • Вкупен бруто волумен 499 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 167,5 / 66 cm
 • Вкупен бруто капацитет 499 l
 • Вкупен бруто волумен 499 l

EFI 5653 Сандак за сладоледи

 • Вкупен бруто капацитет 571 l
 • Вкупен бруто волумен 571 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 188,5 / 66 cm
 • Вкупен бруто капацитет 571 l
 • Вкупен бруто волумен 571 l
 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.