EFI 2153 Сандак за сладоледи

Вкупен бруто волумен 211 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 83,5 / 66 cm

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Висечки кошници

Висечки кошници

Со висечките кошници, производите се јасно презентирани и лесно подредени. Хоризонталното LED осветлување ги прикажува производите во вистинско светло и на тој начин најдобро ги презентира.

Калено сигурносно стакло

Калено сигурносно стакло

Зајакнатото сигурносно стакло се состои од специјално тврдо стакло обработено со топлина коешто има зголемена отпорност на удар и исто така е нечувствително на големи температурни разлики.

Стаклен капак

Стаклен капак

Капаците за лизгачкото стакло овозможуваат јасен поглед на складираните производи и на тој начин обезбедуваат ефективна и убедлива презентација на производите. Изработени се од зајакнато калено сигурносно стакло и затоа се особено отпорни на удар.

Група на производ Сандак за сладоледи
GTIN 9550000027831
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 492 kWh/a
Температурна класа C1
Минимална амбиентална температура 16 °C
Максимална амбиентална температура 35 °C
Umgebungsbedingungen Eiscremtruhe: min. relative Feuchtigkeit 80 %
Просечна влажност на воздухот на околината 75 %
Разладно средство R 290
Систем за ладење Статички
Климатска класа B
Sicherheitsklasse 7
Процес на одмрзнување рачно
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 35 °C
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Одржување на наведената температурна класа -18 °C
Климатска класа B
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 83,5 / 66 cm
Изолирање 60 mm
Тежина (со пакување) 56,30 kg
Тежина (без пакување) 49,60 kg
Управување Механичко управување
Опсег на температура -10 °C до -24 °C
Приказ на температурата внатрешен аналоген
Замрзнување на бруто волумен 211 l
Замрзнување на нето волумен 143 l
Материјал на врата/капак Лизгачки стаклен капак
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Брава може да се надгради механички
Материјал на внатрешен сад Челик
Тип на тркалца Тркалца на вртење
Tauwasserablauf
Материјал на ногалки за нивелирање
Вкупен бруто волумен 211 l
Вкупен нето волумен 143 l

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.