Изберете асортиман
Затвори

Разладни уреди за угостителство


Цврсти разладни решенија за угостителството

Високи температури, мал простор, многу уреди за ладење и замрзнување во угостителството, хотелиерството и кетерингот мораат да издржат многу и да траат долго. Уредите за угостителство на Liebherr безбедно ја чуваат храната со постојани перформанси на ладење, дури и при амбиентални температури до +43 °C. Благодарение на ефикасниот систем за ладење, тие импресионираат со нивната одржливост и малата потрошувачка за вкупните оперативни трошоци.

Нови разладни уреди за угостителство

Развиени за професионални кујни: Вашите намирници ќе се ладат безбедно и ефикасно во нашите нови уреди за ладење

Предностите на нашите разладни уреди за угостителство

Едноставно чистење

На пример, нашите уреди за угостителство се опремени со внатрешни садови кои може лесно и темелно да се избришаат. Предните делови, преградите и решетките исто така лесно се чистат.

Безбедност и аларми

Безбедносните функции се грижат вашата храна да биде секогаш правилно изладена и да нема губење на квалитетот. Различните алармни системи веднаш предупредуваат.

Перформанси за ладење

Температурите до +43 °C и честото отворање на вратите не можат да им наштетат на вашите намирници: Иновативните компоненти, средствата за ладење и прецизните контроли се совршено усогласени.

Опрема

Благодарение на добро осмислените детали, интелигентните функции и високиот квалитет на материјалите, нашата опрема за угостителство нуди максимална удобност при користењето и одвивање на работата без напор.

Нашите услуги

BIM податоци со Specifi®

Liebherr и Specifi® им нудат пристап на клиентите до библиотеката со модели на Liebherr BIM. Овде се наведени спецификациите на производите, информациите за цените и 3D симболите за користење на дизајнирани објекти.

Пристап до BIM моделите

Кориснички услуги

Помош веднаш наместо да чекате. Еден телефонски повик до вашето лице за контакт е сè што е потребно за да добиете поддршка од сервисери.

До кориснички услуги

Енергетска ефикасност

Заштеда на трошоци и ресурси.

Доверлив квалитет

Долг работен век и гаранција за резервни делови.

Над 60 години искуство

Развиени во Германија, произведени во Австрија.

 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close