Пристап до BIM модели на апаратите за домаќинство Liebherr преку софтверската платформа Specifi®

Апаратите за домаќинство Liebherr и Specifi® на купувачите им нудат пристап до библиотека со моделите Liebherr BIM. Во тоа спаѓаат спецификации за производите, информации за цените и 3D симболи за употреба на дизајнерски објекти.

Со интернетската "Sp Share“ платформа од Specifi® можете сами да конфигурирате BIM модели и да ги преземате во DWG или RFA формат.

Ако имате прашања за производите, стручњаците од Specifi® со задоволство ќе Ви помогнат. Ако имате прашања за производите Liebherr спремно Ви стоиме на располагање.

Сега побарајте пристап до Liebherr базата на податоци