Служба за корисници

Ние сме произведувачи на премиум-модели и сакаме ваквите стандарди да бидат задоволени и во службата за корисници. Тоа го очекуваат нашите клиенти од нас и тоа очекување сакаме да го исполниме. Токму затоа прашањата кои пристигаат независно дали по телефон, е-пошта или обична пошта, нашите соработници од службата за корисници, која се состои од висококвалификувани мајстори и техничари, ги собираат во база на податоци и ги обработуваат. Притоа постојано сме фокусирани на насоченоста кон клиентот и неговото задоволство – пред сѐ во однос на тоа колку што е можно побрзо да го обработиме пристигнатото барање.

Брошури

Liebherr нуди информации и помош при инсталација на производите. Публикациите се достапни на повеќе јазици. Кон преглед на брошура за апарати за домаќинство

FreshMAG

Откријте го светот на апаратите за домаќинство на Liebherr преку интересни вести, приказни, вредни совети и трикови за складирање храна, рецепти и многу повеќе! Сега прочитајте го блогот