Советување

Ви треба совет за користење на нашите производи и ракување со нив откако ќе ги купите? Или можеби имате општи прашања за апаратите на Liebherr? Стапете во контакт со нас, а ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Апарати за домаќинство

Без разлика дали се интегрира во кујнска единица или самостоечки - Liebherr нуди голем избор на самостоечки и вградени фрижидери.

Индустриски апарати

Без разлика дали се потребни за угостителство, трговија или лабораторија - комерцијалните фрижидери на Liebherr ги исполнуваат барањата на професионалците. Уреди за професионална употреба