Сервис

Преземања

Во делот преземања ви ги ставаме на располагање сите релевантни информации за светот на свежината на Liebherr-Hausgeräte.

Социјални медиуми

Преку нашите канали на социјалните медиуми дознајте повеќе за актуелните теми и трендови на тема исхрана и складирање храна.

Апарати за домаќинство

Без разлика дали се интегрира во кујнска единица или самостоечки - Liebherr нуди голем избор на самостоечки и вградени фрижидери.

Складирање прехранбени производи

Оптималната интеракција помеѓу температурата и влажноста на воздухот гарантира дека дури и чувствителната храна ќе остане ароматична и богата со витамини подолго време со BioFresh. Складирање прехранбени производи со BioFresh технологија

Индустриски апарати

Без разлика дали се потребни за угостителство, трговија или лабораторија - комерцијалните фрижидери на Liebherr ги исполнуваат барањата на професионалците. Уреди за професионална употреба

Заштеда на енергија

Независно дали е функција, особена карактеристика или материјал: За максимална енергетска ефикасност го црпиме потенцијалот за штедење на секоја одделна компонента. Заштеда на енергија со Liebherr