Опрема за самостојни уреди

Liebherr овозможува разновиден и висококвалитетен избор на опрема за самостојни уреди. Со нашите дополнителни елементи за вашиот ладилник или замрзнувач, можете да користите дополнителни функции и да ги оптимизирате уредите во зависност од намената. За поголемо задоволство со вашиот самостоен уред од Liebherr.

Совршено одговара на вашиот Liebherr

Секоја опрема е развиена и дизајнирана специјално за серијата самостојни апарати на Liebherr - и оптимално одговара на нашите уреди. Со нашата опрема, специфична за уредите, можете да го добиете најдоброто од самостојниот уред или уште да го подобрите – за поголема удобност во секојдневниот живот. Токму затоа нашите додатоци одговараат на високите стандарди за квалитет, како што се има потврдено на низата темелни тестирања. А вие можете да бидете сигурни дека секогаш ќе го добиете вистинскиот Liebherr-квалитет. Во нашиот список ќе видите која опрема на кој уред припаѓа.

Повеќе информации за опремата ќе најдете на нашата продавница на интернет. Таму можете директно да ја нарачате соодветната опрема за вашиот уред.
Кон интернет-продавницата

Имајте предвид дека опремата на Liebherr зависи од уредот и производната линија и не е достапна во секоја земја.

Опрема за вашиот самостоен уред од Liebherr

 • Полица за шишиња
  За пијалаците во шишиња, полицата за шишиња нуди практично и сеопфатно решение.

  Полица за шишиња

  За пијалаците во шишиња, полицата за шишиња нуди практично и сеопфатно решение.

 • Vario плоча за заштеда на енергија
  Ако за складирање не е потребен целиот внатрешен простор, со плочата што штеди енергија Vario, може да се исклучат фиоките што не се користат кај замрзнувачите NoFrost и кај ладилникот BioFresh. Со тоа, потрошувачката на енергија може да се намали за до 50 проценти.

  Vario плоча за заштеда на енергија

  Ако за складирање не е потребен целиот внатрешен простор, со плочата што штеди енергија Vario, може да се исклучат фиоките што не се користат кај замрзнувачите NoFrost и кај ладилникот BioFresh. Со тоа, потрошувачката на енергија може да се намали за до 50 проценти.

 • Средство за заштита на не’рѓосувачки челик
  За заштита на површини од не’рѓосувачки челик (не користете кај Smart-Steel) откако ќе завршите со чистење.

  Средство за заштита на не’рѓосувачки челик

  За заштита на површини од не’рѓосувачки челик (не користете кај Smart-Steel) откако ќе завршите со чистење.

 • Штица за презентација
  За презентација на одбрани вина и складирање на веќе отворени шишиња.

  Штица за презентација

  За презентација на одбрани вина и складирање на веќе отворени шишиња.

 • Батерија за ладење
  Со батеријата за ладење, при евентуален недостиг на струја, може да се задржи квалитетот на ладењето кај замрзнувачите и во делот за замрзнување кај комбинираните уреди и автоматите. Затоа батеријата за ладење е дополнителна резерва за ладење и ја обезбедува складираната замрзната храна.

  Батерија за ладење

  Со батеријата за ладење, при евентуален недостиг на струја, може да се задржи квалитетот на ладењето кај замрзнувачите и во делот за замрзнување кај комбинираните уреди и автоматите. Затоа батеријата за ладење е дополнителна резерва за ладење и ја обезбедува складираната замрзната храна.

 • Дополнителни кошници за сандаци
  Дополнителните кошници го олеснуваат сортирањето мали примероци замрзната храна и овозможуваат побрз пристап до храната.

  Дополнителни кошници за сандаци

  Дополнителните кошници го олеснуваат сортирањето мали примероци замрзната храна и овозможуваат побрз пристап до храната.

 • Корисничка служба

  За прашања околу опремата на Liebherr може да се обратите до нашата продажба на резервни делови. Контактирајте сега

  Упатства за употреба

  Овде може да ги преземете прирачниците за користење за уредите на Liebherr во PDF формат. Преземи упатства за користење

  FreshMAG

  Откријте го светот на апаратите за домаќинство на Liebherr преку интересни вести, приказни, вредни совети и трикови за складирање храна, рецепти и многу повеќе! Сега прочитајте го блогот