Продажба

Како специјалисти за ладење и замрзнување, на нашите купувачи им овозможуваме уреди со сите предности на најмодерната технологија. Многу напредни идеи беа развиени и реализирани од Liebherr со цел последователно да се оптимизираат економичноста и едноставната употреба.

На овој начин едноставно ќе дојдете до ладилник или замрзнувач на Liebherr

Нашите ладилници и замрзнувачи ќе ги најдете кај нашите Liebherr партнери. Секако, таму ќе добиете и детални совети директно од експерт во областа. Тука ќе најдете дистрибутер на Liebherr во ваша непосредна близина:

Вака ќе ги пронајдете вашите дистрибутери на Liebherr

Нашите ладилници и замрзнувачи ќе ги најдете кај нашите овластени Liebherr-дистрибутери. Секако, таму ќе добиете и детални совети директно од експерт во областа. Адресата на дистрибутерот во ваша непосредна близина ќе ја пронајдете преку опцијата за пребарување Пронајди дистрибутер.

Liebherr-дистрибутери во моја близина

Советување

За прашања во однос на опремата, големината или потрошувачката на струја слободно побарајте совет од нашиот Инфоцентар или дистрибутер во ваша близина. Советување пред и по купување

Совршено одговара на вашиот Liebherr

Liebherr нуди разновиден избор на висококвалитетни додатоци за ладилници и замрзнувачи. Со нашите додатоци имате можност да користите дополнителни функции и да ги оптимизирате апаратите соодветно на вашите цели.

Токму затоа нашите додатоци одговараат на високите стандарди за квалитет, како што се има потврдено на низата темелни тестирања. А вие можете да бидете сигурни дека секогаш ќе го добиете вистинскиот Liebherr-квалитет.

Повеќе информации за опремата ќе најдете на нашата продавница на интернет. Таму можете директно да ја нарачате соодветната опрема за вашиот уред.

Кон интернет-продавницата

Имајте предвид дека опремата на Liebherr зависи од уредот и производната линија и не е достапна во секоја земја.

Апарати за домаќинство

Без разлика дали се интегрира во кујнска единица или самостоечки - Liebherr нуди голем избор на самостоечки и вградени фрижидери.

Брошури

Во брошурите може да најдете детални информации за опремата, технологиите и потрошувачката на нашите производи. Преземи брошури