Зошто Liebherr?

BioFresh

Прилагодливите зони на ладење кај технологијата BioFresh овозможуваат чувствителните прехранбени производи како што се јужното овошје или рибата да ги задржат многу подолго аромата и витамините. Складирање прехранбени производи со BioFresh технологија

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Оптимално складирање вино

Задоволство

Со иновативни технологии апаратите на Liebherr за ладење и замрзнување овозможуваат поголемо задоволство при јадење и пиење. Технологии за поголемо задоволство

Комфор

Liebherr настојува да развива производи кои го прават секојдневието многу поедноставно. Комфорни функции

Дизајн

Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции

Заштеда на енергија

Независно дали е функција, особена карактеристика или материјал: За максимална енергетска ефикасност го црпиме потенцијалот за штедење на секоја одделна компонента. Заштеда на енергија со Liebherr

Сигурен квалитет

Со цел да ги исполниме нашите високи стандарди за квалитет, во Liebherr сите производствени фази подлежат на строга контрола.

Добри причини

Докажан квалитет, повеќе свежина при складирањето прехранбени производи и висока енергетска ефикасност: Постојат многу причини за да се одлучите за Liebherr. Затоа Liebherr

Апарати за домаќинство

Без разлика дали се интегрира во кујнска единица или самостоечки - Liebherr нуди голем избор на самостоечки и вградени фрижидери.

Индустриски апарати

Без разлика дали се потребни за угостителство, трговија или лабораторија - комерцијалните фрижидери на Liebherr ги исполнуваат барањата на професионалците. Уреди за професионална употреба

Ладилници за вино

Од приватно домаќинство до гастрономија: Liebherr нуди ладилници за вино за различни примени.

Служба за корисници

Во случај на сервис и поправка или ако се потребни резервни делови, на располагање ви е нашата служба за корисници. Контактирајте сега