Изберете асортиман
Затвори

Лабораториски фрижидери


За највисок степен на безбедност

Кога другите се потпираат на вас, вие потпрете се на Liebherr. Фрижидерите и замрзнувачите за употреба во истражувања, лаборатории и фармацевтско складирање мора да ги исполнуваат највисоките стандарди. Со прецизни електронски контроли и точни до степен поставки за температура лабораториските фрижидери на Liebherr нудат одлична конзистентност на температурата. Бројните функции и карактеристики се грижат за оптимално чување на чувствителните супстанции, вакцините, лековите и примероците.

Предностите на нашите лабораториски фрижидери

Температурна стабилност

Чувствителните вакцини, препарати, примероци и лекови се ладат на константни и прецизни температури - дури и при екстремни климатски услови.

Безбедносни функции

Стандардните безбедносни функции обезбедуваат трајно зачувување на квалитетот на чувствителните супстанции.

Алармни системи

Различните алармни системи веднаш предупредуваат во случај на отстапувања и помагаат при проценување на критичните ситуации.

Усогласеност со стандарди и директиви

Фрижидерите и замрзнувачите на Liebherr исполнуваат различни важечки стандарди, норми и директиви во однос на квалитетот на складирањето, хигиената и безбедноста.

Нашите услуги

Сервис за инсталација и монтажа

Сервис за инсталација и монтажа

Во зависност од додатоците, Liebherr не само што ќе го пушти во употреба уредот за вас, туку и ќе го инсталира итно ладење со CO2.

Документи за квалификација

Документи за квалификација

Liebherr ја презема сложената квалификација за инсталација (IQ) и квалификацијата за работа (OQ) за вас, вклучително документација и обука.

Глобална служба за корисници

Глобална служба за корисници

Еден телефонски повик до вашето лице за контакт е сè што е потребно за да добиете поддршка од сервисери.


Доверливост

Безбедно складирање на осетливи супстанции

Енергетска ефикасност

Заштеда на трошоци и ресурси.

Хигиенска чистота

Лесно чистење благодарение на добриот дизајн

 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close