Индустриски апарати

Хотелиерство и гастрономија

Уредите од Liebherr за гастрономијата овозможуваат голем практичен простор при помала површина. Површините и преградите се лесни за чистење и овозможуваат максимална хигиена. Уреди за гастрономија

Пекара

Благодарение на бројните иновативни идеи, ладилниците и замрзнувачите го олеснуваат секојдневието во пекарите и кондиторските локали, дури и под екстремни услови. Уредите се чистат лесно и благодарение на стабилните L-шини овозможуваат лесно и едноставно движење на тепсиите со стандардни големини. Уреди за пекари

Трговија со прехранбени производи

Сандаците за во супермаркети и системите од сандаци за трговија на големо и мало мора да исполнуваат големи потреби. Уредите се одликуваат со квалитет, совршени можности за презентација на производите и енергетска ефикасност. Уреди за трговски дејности

Истражување и лабораторија

Liebherr развива ладилници и замрзнувачи, коишто се наменети за специјални потреби во лабораторија. Функциите за аларм и за документација ја гарантираат безбедноста на складираните препарати. Уреди за лабораториска и медицинска технологија

Индустрија за пијалаци

Ладилниците за индустријата за пијалаци може добро да се наполнат и да се исчистат. Притоа, тие се издржливи, зафаќаат малку простор и се енергетски ефикасни. Со поединечно брендирање ги поттикнуваат купувачите на купување поголема количина. Уреди за индустријата за пијалаци

Индустрија за производство на замрзната храна и сладолед

Професионалното долготрајно работење наметнува поголеми потреби врз замрзнувачите за индустријата за производство на замрзната храна и сладолед. Атрактивната презентација на производите е најдобрата продажна поддршка на лице место. Уреди за индустрија за производство на замрзната храна и сладолед

Апарати за домаќинство

Без разлика дали се интегрира во кујнска единица или самостоечки - Liebherr нуди голем избор на самостоечки и вградени фрижидери.

Осигурување квалитет

Со цел да ги исполниме нашите високи стандарди за квалитет, во Liebherr сите производствени фази подлежат на строга контрола. Управување со квалитет

Брошури

Искусете ги разновидните фрижидери и замрзнувачи на Liebherr. Без разлика дали се работи за лаборатории или пекари, брошурите ви даваат увид во нашата широка палета. За преглед на брошура за индустриски апарати

Продажба

Дали сакате да видите како работи уред на Liebherr во живо пред да го купите? Нашите најблиски специјализирани претставници со задоволство ќе ви помогнат. Кон пребарување претставник