FKDv 4503 Premium Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

Вкупен бруто волумен 441 l
Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
Разладно средство R 600a
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60 / 69,4 cm
Полнење 0,5 l PET 304
Полнење лименка од 0,33 l 608
Класа на енергетска ефикасност C

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Пластичен внатрешен сад

Пластичен внатрешен сад

Вовлечениот пластичен внатрешен сад е изработен од еден дел и затоа лесно се чисти. Внатрешниот сад е изработен од полистирол, стабилна и трајна пластика којашто може да се рециклира и затоа е безбеден од аспект на заштитата на животната средина.

Променливи полици

Променливи полици

Висината на полиците е приспособлива и на тој начин внатрешноста може да се менува. Ова овозможува шишиња од сите големини да се складираат вертикално и хоризонтално.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382264652
класификација Премиум
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 614 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 5
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Приклучна вредност 1,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60 / 69,4 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење внатрешен аналоген
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Ладење со бруто волумен 441 l
Ладење со нето волумен 422 l
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +2 °C до +12 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 7
оттаму прилагодив по висина 6
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 304
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 608
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување ЛЕД таванско и надолжно осветлување
Боја на куќиште Сиво
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата Изолациона стаклена врата
Брава механички
Рачка Рачка од алуминиумски шипки
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.200 mm
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Подна решетка
Дизајн на врата Switch
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Вкупен бруто волумен 441 l
Вкупен нето волумен 422 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 2.080,0 / 630,0 / 700,0 mm
Тежина (без пакување) 86 kg
Тежина (со пакување) 91 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.