EFE 4600

Вкупен бруто капацитет 432 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 84,0 / 146,5 / 68,0 cm

Калено сигурносно стакло

Калено сигурносно стакло

Зајакнатото сигурносно стакло се состои од специјално тврдо стакло обработено со топлина коешто има зголемена отпорност на удар и исто така е нечувствително на големи температурни разлики.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Група на производ Сандак за сладоледи
GTIN 9550000031890
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 692,41 kWh/a
Акустична моќност 52 dB
Температурна класа * C1
Минимална амбиентална температура 16 °C
Максимална амбиентална температура 35 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 80 %
Просечна влажност на воздухот на околината 75 %
Вкупен нето капацитет 383 l
Вкупен бруто капацитет 432 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење Статички
Процес на одмрзнување рачно
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 2,5 A
Одржување на наведената температурна класа -18 °C
Климатска класа B
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 84,0 / 146,5 / 68,0 cm
Изолирање 60 mm
Тежина (со пакување) 73,20 kg
Тежина (без пакување) 63,40 kg
Управување Механичко управување
Опсег на температура -10 °C до -24 °C
Приказ на температурата внатрешен аналоген
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Брава се опремува дополнително
Материјал на внатрешен сад Челик
Тип на тркалца Тркалца на вртење
Tauwasserablauf
Материјал на ногалки за нивелирање
Со температурната класа се опишува во рамки на кои стандардни граници на температура се наоѓаат мерните пакети.

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.