Изберете асортиман
Затвори

Нови слободностоечки уреди

Ладилниците и замрзнувачите на Liebherr го запираат времето - за совршени резултати за совршен вкус.

Пронајдете го вашиот слободностоечки уред

Безвременска свежина: Новите слободностоечки фрижидери и комбинации на фрижидер-замрзнувач

Кога станува збор за прехрамбените производи, секогаш обратете внимание за највисок квалитет и максимално автентично уживање. Затоа, нашиот двигател е постојаното развивање на нови и уште подобри решенија, со цел да гарантираме оптимални услови за складирање на широк спектар на храна. За долготрајна свежина, заштита на вредните витамини и за вкусно искуство исто како по купувањето или бербата. Уверете се во новата генерација на нашите слободностоечки уреди.

Најдоброто од нашите нови слободностоечки уреди

Технологии за свежина

Така што вашите намирници се уште го имаат истиот непроменет вкус после некое време во фрижидер.

Дознајте повеќе

Опрема

Детали и додатоци за опремата за поголема удобност и флексибилност.

Дознајте повеќе

Квалитет

Германско инженерство и највисок квалитет. Ќе уживате во вашиот Liebherr многу долго.

Дознајте повеќе

Вкусно подолго време. Свежината е прашање на технологијата.

Не правете компромис кога купувате. Обрнувате внимание на природните состојки, најдобриот квалитет и максималната свежина. Јасно како ден: Секој кој им придава толку големо значење на добрите намирници сака да ги чува долго време. Токму затоа развивме иновативни технологии за свежина.

BioFresh Professional со Hydro Breeze. Ладење како кај професионалците.

Нашата карактеристика HydroBreeze е пример за нашето максимално залагање за свежина. Ладна магла како мелем која што ги покрива овошјето и зеленчукот во BioFresh Professional-Safe. Маглата обезбедува крцкава свежина, ја подобрува структурата и дозволува дури и многу ситнолисниот зеленчук да се чува дополнително долго време. Дополнително, се создава визуелен wow-ефект во BioFresh Professional Safe.

BioFresh Professional со Fish & Seafood-Safe. Како свежо уловено од пазарот.

За рибите и морските плодови и после неколку дена да имаат свеж вкус како што имаат директно на штандот на пазарот, потребен е оддел за ладење што ја зачувува свежината - како нашиот Fish &amp; Seafood-Safe. Рибите и морските плодови овде се чуваат на -2 °C и ниска влажност на воздухот. Совршени услови за уживање во свежо уловениот вкус многу подолго.</

NoFrost. Нема повеќе одмрзнување.

Со функцијата за автоматско одмрзнување трајната свежина на замрзнатата храна е загарантирана. Нема потреба привремено да чувате замрзната храна за време на рачно одмрзнување. Константното оптимално ладење се одржува без прекин.

Најдете го вистинскиот уред за вашите потреби

Едноставното го направивме уште поедноставно.

 • Уредите за ладење и замрзнување се користат секојдневно. Затоа ние развиваме самостојни уреди кои пленат со лесно користење, прегледност и флексибилност - од првото отворање на вратата до најмалите детали.

  Уредите за ладење и замрзнување се користат секојдневно. Затоа ние развиваме самостојни уреди кои пленат со лесно користење, прегледност и флексибилност - од првото отворање на вратата до најмалите детали.

 • Фиоки на телескопски шини
  И сосема погодно: Телескопски шини. За сите намирници да бидат секогаш на дофат - пријатно лесно се отвора и затвора, дури и кога е целосно наполнета.

  Фиоки на телескопски шини

  И сосема погодно: Телескопски шини. За сите намирници да бидат секогаш на дофат - пријатно лесно се отвора и затвора, дури и кога е целосно наполнета.

 • Амортизација при затворање-SoftSystem
  Благодарение на SoftSystem нашите врати секогаш се затвораат нежно, дури и ако буткањето е малку посилно. Особено тивката и амортизирачка брава на вратата е веќе интегрирана во нашата серија Plus.

  Амортизација при затворање-SoftSystem

  Благодарение на SoftSystem нашите врати секогаш се затвораат нежно, дури и ако буткањето е малку посилно. Особено тивката и амортизирачка брава на вратата е веќе интегрирана во нашата серија Plus.

 • FlexSystem
  Се грижи за посебна прегледност во BioFresh-Safe. Овде совршено може да се складираат помали порции овошје и зеленчук или чувствителни намирници.

  FlexSystem

  Се грижи за посебна прегледност во BioFresh-Safe. Овде совршено може да се складираат помали порции овошје и зеленчук или чувствителни намирници.

 • VarioTemp
  Со VarioTemp, преградата за замрзнување може да се префрли на температура помеѓу -2 °C и +14 °C како алтернатива на одделот за ладење. На овој начин, просторот за замрзнување може по потреба да се користи како дополнителна зона за ладење на закуски или пијалоци. Или како преграда за намирници чувствителни на ладно како што се компири, кромид и слично.

  VarioTemp

  Со VarioTemp, преградата за замрзнување може да се префрли на температура помеѓу -2 °C и +14 °C како алтернатива на одделот за ладење. На овој начин, просторот за замрзнување може по потреба да се користи како дополнителна зона за ладење на закуски или пијалоци. Или како преграда за намирници чувствителни на ладно како што се компири, кромид и слично.

 • InfinitySpring
  Овој извор се појавува во фрижидерот Интегрираниот дозер за вода е секогаш тука кога е потребен и речиси невидлив кога не е. Погоден е за садови од речиси секоја големина, исто така и за гарафи или шишиња за газирана вода. Интегрираниот систем за филтрирање обезбедува совршен квалитет на водата.

  InfinitySpring

  Овој извор се појавува во фрижидерот Интегрираниот дозер за вода е секогаш тука кога е потребен и речиси невидлив кога не е. Погоден е за садови од речиси секоја големина, исто така и за гарафи или шишиња за газирана вода. Интегрираниот систем за филтрирање обезбедува совршен квалитет на водата.

 • IceTower
  IceTower поставува нови стандарди. Затоа што комбинира две прегради со голем формат: автоматскиот IceMaker за до 8 килограми коцки мраз и уште една пространа преграда.

  IceTower

  IceTower поставува нови стандарди. Затоа што комбинира две прегради со голем формат: автоматскиот IceMaker за до 8 килограми коцки мраз и уште една пространа преграда.

 • Кориснички интерфејс
  Развиваме фрижидери со функции кои безбедно ја чуваат храната и кои им се навистина потребни на клиентите. Тоа значително го олеснува животот. За поголема безбедност, удобност и ладење.

  Кориснички интерфејс

  Развиваме фрижидери со функции кои безбедно ја чуваат храната и кои им се навистина потребни на клиентите. Тоа значително го олеснува животот. За поголема безбедност, удобност и ладење.

 • EasyOpen
  Тешко отворање на замрзнувачи: проблем од минатото. Благодарение на новата EasyOpen технологија, замрзнувачите може да се отвораат непречено и без напор во секое време–дури и без рачка. Како ни успева тоа? Со помош на нов тип на заптивка на вратата и новиот технолошки модул BluPerformance, успеавме да ги намалиме силите за отворање на вратата за половина. Заштедува простор, едноставно, практично.

  EasyOpen

  Тешко отворање на замрзнувачи: проблем од минатото. Благодарение на новата EasyOpen технологија, замрзнувачите може да се отвораат непречено и без напор во секое време–дури и без рачка. Како ни успева тоа? Со помош на нов тип на заптивка на вратата и новиот технолошки модул BluPerformance, успеавме да ги намалиме силите за отворање на вратата за половина. Заштедува простор, едноставно, практично.


 • Совршено избалансиран: силен целокупен пакет.

  Нашите уреди за ладење се навистина сеопфатни. На тој начин, ние веќе имаме предвид многу фактори за време на развојот и нудиме оптимално избалансиран уред. Или поинаку: Кај нас сите добри работи доаѓаат во четири.

  Потрошувачка на енергија

  Нашите штедливи уреди заштедуваат ресурси, а исто така и вашиот паричник.

  Волумен за ладење

  Ниту еден литар простор не се троши непотребно. Максимален простор за складирање за секоја големина на домаќинство.

  Ниво на бучава

  Нудиме широк избор на екстремно тивки уреди, некои дури и под 34 dB.

  Капацитет на ладење

  Технологијата со сензори секогаш го прилагодува капацитетот за ладење на моменталната употреба.

  Размислувајте подалеку од денес.

  Кога ги дизајнираме нашите уреди, ние посветуваме прецизно внимание на одржливоста. Покрај долговечноста на нашите уреди, најважните столбови се: Највисока енергетска ефикасност, избегнување на фрлање храна, намалување на пластика. Зошто сето тоа? Затоа што не само нашите уреди, туку и нашата планета треба да траат што е можно подолго.

  Дознајте повеќе за нашето тврдење за одржливост

  Дури и најмалиот детал заслужува најголемо внимание.

  Го цениме бескомпромисниот квалитет - до најмалото штрафче. И тоа уште од почеток. Ние произведуваме висококвалитетни фрижидери и замрзнувачи од 1954 година и ги продаваме ширум светот. Во суштина, ние сè уште сме семејна компанија и сме длабоко вкоренети во Германија. Ова е местото каде што продолжуваме да ги развиваме сите наши производи. Германско инженерство - преку поврзаност со нашите основачи и знаењето кое е спакувано овде преку генерации на инженери.

  Бидете на јасно. Во вашата кујна.

  Новиот, пуристички дизајнерски јазик на Liebherr плени со своите необични рабови, елегантни површини и силуета без нагласеност на линиите.

  InteriorFit. Искористете ги кујнските ниши на елегантен начин. Со InteriorFit, нашите уреди се вклопуваат во вашата кујна за да заштедат простор - не им е потребен вентилационен јаз до ѕидовите или соседниот мебел. Само вратата од фрижидерот навлегува во вашата кујна. Се друго е невидливо.

  За добар преглед. Уште пред да го отворите фрижидерот.

  За да ви ја олесниме ориентацијата, нашите нови самостојни уреди ги поделивме во четири лесно разбирливи серии. Дознајте овде повеќе за најдоброто од поединечните серии.

  Нашата основна класа. Едноставно, јасно и совршено опремено за сите суштински потреби.

  Откријте ја серијата Pure

  Плус во удобноста. Уредите не само што се првокласни во ладење и замрзнување, туку се и малку попаметни.

  Откријте ја серијата Plus

  Оваа серија е вистински привлечна за очите. Поставува непогрешлив белег во поглед на дизајнот и материјалот.

  Откријте ја серијата Prime

  За сите, кои сакаат да имаат се. Иновативната Liebherr технологија одговара на врвниот дизајн и решенијата за удобност од врвна класа.

  Откријте ја серијата Peak
  • 0
   Список со омилени производи
   Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
  • 0 Список за споредба
   Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
   Стартувај ја споредбата
   Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
  • Пронајди дистрибутер
  • Контакт и услуги
  • Преземања
  Вашиот список со омилени производи содржи:
  Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
  close