EKB 9671 BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91 - 91,4 / 63,5 cm
Вкупна зафатнина 542 l
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Класа на енергетска ефикасност E
Технологија за свежина BioFresh
SmartDeviceBox интегрирана

German Engineering

German Engineering

Нашите супериорни производи нудат врвен квалитет, врвен дизајн и иновативни карактеристики што најдобро одговараат на вашиот животен стил. Употребата на висококвалитетни материјали, совршено детални завршетоци и елитни компоненти за ладење се комбинираат со најновите процеси на производство, што резултира во извонреден производ за ладење.

SuperQuiet

SuperQuiet

Нивоата на бучава се сведени на минимум благодарение на навистина тивките компресори со контролирана брзина кои апсорбираат звук. Заедно со колото за ладење со низок шум, овие карактеристики обезбедуваат точни перформанси, енергетска ефикасност и супер тивка работа.

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus

BioFresh технологијата на Liebherr гарантира совршена клима за супериорна, долготрајна свежина на храната. Покрај двете BioFresh фиоки, третата фиока на фрижидерот Monolith може да се постави како BioFresh-Plus, намалувајќи ги температурите до -2 °C, идеално за складирање свежа риба и морски плодови.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Допир на поголем комфорт ви нуди едноставното за употреба електронско управување на допир InfinitySwipe со светол и прегледен 3,5 инчен екран, што можете интуитивно и лесно да го користите преку Touch & Swipe.

InfinityLight

InfinityLight

Хомогено интегрираното LED странично осветлување на Monolith дава прекрасен и рамномерен сјај што може да се прилагоди според вкусот, вклучувајќи мек ефект на осветлување при отворање на вратите и пријатна ноќна затемнетост. InfinityLight не додава само драма и стил, тоа исто така емитира помалку топлина, зачувувајќи го квалитетот на храната.

SuperCool

SuperCool

Едноставно, брзо разладете ги тукушто купените намирници за да ја зачувате оптималната свежина на храната, запечатувајќи ги аромите и одржувајќи ги неопходните витамини и минерали.

InfinitySpring

InfinitySpring

Хомогено интегрираниот, површински монтираниот InfinitySpring внатрешен диспензер за вода е тука кога ви е потребен, и практично невидлив кога не ви е потребен, и може да собере бокали од која било големина. Системот за филтрирање на Liebherr ги елиминира штетните контаминирања, што резултира со остра, чиста, свежа вода со вкус.

SoftSystem

SoftSystem

Благодарение на SoftSystem-системот за меко затворање, вратите се затвораат сами, при целосно полнење, особено меко и тивко. Во зависност од големината, носивоста на шарките на вратата на Monolith за панели на врата изнесува до 40 кг дополнителна тежина.

PowerCooling

PowerCooling

Високоефикасниот PowerCooling-систем на Liebherr гарантира брзо изладување на ново складираната храна и дека температурата на ладење рамномерно се распределува во целиот внатрешен простор. Кај Monolith оставаме да циркулира ладен воздух и зад вратата, така што храната складирана во вратата останува исто така ладна како и во внатрешниот простор.

InfinityBeam-лајсната ја осветлува од горе BioFresh-фиоката со јасна светлина, за да можете да ја препознаете нејзината содржина и во затворена состојба. Ако се отворат фиоките, јасната светлина се грижи за брз преглед.

FlexSystem

FlexSystem

FlexSystem нуди едноставен за употреба, флексибилен систем на организација за подредување и одвојување на храната складирана во вашата омилена BioFresh фиока. Овошјето и зеленчукот може да се чуваат јасно одделени, или храната може да се чува според датумот на употреба.

Gallon Storage

Gallon Storage

Издржливите и елегантни полици на вратите на Monolith овозможуваат повеќе кубни метри и поголема удобност. Чувајте галонски бокали чај, сок и млеко на вратата, ослободувајќи ги внатрешните полици на ладилникот за сè, од чинии за забави до свежи чинии за салата.

Група на производ Фрижидер што може да се вгради со BioFresh
GTIN 9005382233771
Series Peak
Ознака за енергија EnergyStar
Класа на енергетска ефикасност E
Годишна потрошувачка на енергија 185 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 37 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A 248,5 W
Управување 3,5" LCD-екран во боја, на допир и на повлекување
Работење Touch
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
број на температурни зони 3
Број на контролни кола за ладење 2
Заклучување за деца
Приказ на температурата Преграда на фрижидер и BioFresh фиока
SmartDeviceBox интегрирана
Прилагодлив температурен опсег во преградата на фрижидерот +2 °C до +7 °C
Технологија за свежина BioFresh
Број на BioFresh сефови 2
се извлекува на телескопските шини
со SoftTelescopic
Внатрешно осветлување во фиоките BioFresh Downlight
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
SoftSystem SoftSystem
Внатрешно осветлување на дел за ладење осветлен страничен ѕид
Број на полиците во делот за ладење 4
разделиво 0
оттаму прилагодив по висина 3
Број на полици за шишиња 0
Број на полици за конзерви 2
Број на Vario кутии 0
Сад за путер
Полица за јајца
Број на FlexSystem 1
Полици за врата Полица за галонски туби
Материјал на полици на врата пластика
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Максимална тежина на преден дел на мебел 40
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Ногалки со приспособлива висина 4
Шини за порамнување
Број на шини за порамнување 0
Вентилација Вентилација во основата
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.500 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91 - 91,4 / 63,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.270,0 / 970,0 / 765,0 mm
Димензии В/Ш/Д 212,6 / 90,6 / 61 cm
Тежина (без пакување) 198,00 kg
Тежина (со пакување) 213 kg
Вкупна зафатнина 542 l
Волумен на прегради за ладење 543 l
оттаму BioFresh 234,8 l

Арт. бр. 988111600

FreshAir-филтерот на активен јаглен го чисти циркулирачкиот воздух и брзо ги апсорбира непријатните мириси. Лесно може да се менува и гарантира оптимален квалитет на воздухот. Функцијата за потсетување покажува кога треба да се замени филтерот.

Држач против превртување

Држач против превртување

Арт. бр. 990304200

По инсталацијата, фиксирајте го уредот со држачот против превртување. Ова се наоѓа на таванот на уредот Monolith за да го поврзете уредот со задниот ѕид на мебелот – за поголема безбедност.

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117200

Арт. бр. 990234800

Арт. бр. 990146100

Арт. бр. 990148900

Арт. бр. 990149200

Арт. бр. 909669901

Арт. бр. 990155200

Арт. бр. 990176500

Арт. бр. 990178700

Арт. бр. 990234900

Цокле од 60 инчи

Цокле од 60 инчи

Арт. бр. 990236600

Цоклето од 60-инчен не'рѓосувачки челик е лесно за монтирање, спречува навлегување нечистотија под уредот и дава убав надворешен изглед.

Арт. бр. 990239000

Арт. бр. 990281900

Арт. бр. 990142800

Сет за загревање на страничниот ѕид на двокрилен Monolith

Сет за загревање на страничниот ѕид на двокрилен Monolith

Арт. бр. 990306100

Комплетот за двокрилен уред има грејач за страничниот ѕид, што спречува формирање на кондензација. Не е потребно дополнително напојување за грејачот на страничниот ѕид; за ова има приклучок на задниот дел на уредите.

Арт. бр. 840902201

Преден дел од не'рѓосувачки челик 36

Преден дел од не'рѓосувачки челик 36"

Арт. бр. 990145802

Како алтернатива на конвенционалниот преден дел, предниот дел од не'рѓосувачки челик нуди пријатни визуелни акценти. Отпечатоците од прсти, дамките и размачканите материи може брзо и сигурно да се отстранат од предната страна направена од не'рѓосувачки челик.

Арт. бр. 840903001

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.