Ладилници за вино за идеална температура на служење

Виното оптимално ја развива својата арома во чашата, ако се послужува при права температура за пиење. Температурата е различна во зависност од видот на виното, но зависи и од личниот вкус, од јадењето со коешто се служи и од периодот во годината. Обично црвените вина би требало да се пијат малку потопли од белите вина. Кај пенливи вина или шампањ, мирисот и вкусот најдобро се истакнуваат кај добро изладени вина. Со ладилник за вино за идеална температура на служење од Liebherr, при идеална температура за послужување, шише шампањ секогаш чека подготвено за спонтано наздравување или добро шише црвено вино ненадејни гости.

Ладилници за вино за идеална температура на служење Vinidor

Уредите Vinidor содржат две или три прегради за вино, кои независно една од друга може да се прилагодат од +5°C до +20°C. Ова овозможува најголема флексибилност при употреба. Затоа во уредот истовремено може да се чуваат црвени вина, бели вина и шампањи при оптимална температура за пиење. Но и за долгорочно складирање на вината ладилниците од серијата Vinidor создаваат идеални климатски услови. Сите ладилници за вино за идеална температура на служење од линијата Vinidor

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Винска компетенција

Дизајн

Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции

Апликација за вино

Водичот за вино на Liebherr прикажува преглед на Бордо вината. Дознајте повеќе за растечката област, винариите, бербата и сортите грозје. Апликации на Liebherr

Видео

Независно дали сте колекционери или спонтани дегустатори: Со сериите ладилници за вино Vinidor, Grand Cru и Vinothek ќе ги складирате благородните вина во оптимални услови. Пушти видео
Независно дали сте колекционери или спонтани дегустатори: Со сериите ладилници за вино Vinidor, Grand Cru и Vinothek ќе ги складирате благородните вина во оптимални услови.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA