Ладилници за вино за идеална температура на служење Vinidor

Број шишиња од Бордо (0,75 l)


Висина на уред


Ширина на уред


Волумен (l)


Материјал на врата


Боја на куќиште

Резултати 1-5 од 5

WTes 1672 Vinidor Ладилник за вино

 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,2 / 59,8 / 57,5 cm
 • Вкупен нето капацитет 95 l
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 34
 • Температурни зони 2
 • Индивидуални Температурни зони 2
 • Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

WTes 1672 Vinidor Ладилник за вино

 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,2 / 59,8 / 57,5 cm
 • Вкупен нето капацитет 95 l
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 34
 • Температурни зони 2
 • Индивидуални Температурни зони 2
 • Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

WTes 5872 Vinidor Ладилник за вино

 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 192 / 70,0 / 74,2 cm
 • Вкупен нето капацитет 496 l
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 178
 • Температурни зони 3
 • Индивидуални Температурни зони 3
 • Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
 • Ладилници за вино за идеална температура на служење

  Ладилниците за вино за идеална температура за складирање од серијата Vinothek се особено погодни за складирање разни вина на идеална температура на сервирање. Преку употреба на специјални компоненти, се достигнува саканата температурата. Во горниот дел, на пример, црвените вина може да се доведат на температура од +18°C. На температура од +5°C, долниот дел е особено погоден за служење на пенливо вино или шампањ. Областа помеѓу е идеална за бели вина коишто треба да се чуваат на температура за сервирање.

 • SoftSystem-систем за меко затворање

  SoftSystem-системот за меко затворање е удобен и уверлив при секојдневната употреба. SoftSystem-системот за меко затворање интегриран во вратата го ублажува движењето кога вратата се затвора и овозможува особено благо затворање, дури и кога внатрешната врата е целосно наполнета. За вградени апарати, вратата автоматски ќе се затвори под агол на отворање од приближно 30°. Во елегантна бела боја, системот за меко затворање е оптички дизајниран за да одговара на внатрешноста на вратата.

 • LED-осветлување

  Иновативното LED-осветлување овозможува рамномерно осветлување на внатрешноста без изложеност на ултравиолетова светлина. Како резултат на минималниот развој на топлина од LED светилките, вината може да бидат изложени осветлени во текот на подолг временски период.

WTes 5972 Vinidor Ладилник за вино

 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 192 / 70,0 / 74,2 cm
 • Вкупен нето капацитет 516 l
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 211
 • Температурни зони 2
 • Индивидуални Температурни зони 2
 • Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
 • Ладилници за вино за идеална температура на служење

  Ладилниците за вино за идеална температура за складирање од серијата Vinothek се особено погодни за складирање разни вина на идеална температура на сервирање. Преку употреба на специјални компоненти, се достигнува саканата температурата. Во горниот дел, на пример, црвените вина може да се доведат на температура од +18°C. На температура од +5°C, долниот дел е особено погоден за служење на пенливо вино или шампањ. Областа помеѓу е идеална за бели вина коишто треба да се чуваат на температура за сервирање.

 • LED-осветлување

  Иновативното LED-осветлување овозможува рамномерно осветлување на внатрешноста без изложеност на ултравиолетова светлина. Како резултат на минималниот развој на топлина од LED светилките, вината може да бидат изложени осветлени во текот на подолг временски период.

WTpes 5972 Vinidor Ладилник за вино

 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 192 / 70,0 / 74,2 cm
 • Вкупен нето капацитет 516 l
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 155
 • Температурни зони 2
 • Индивидуални Температурни зони 2
 • Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
 • LED-осветлување

  Иновативното LED-осветлување овозможува рамномерно осветлување на внатрешноста без изложеност на ултравиолетова светлина. Како резултат на минималниот развој на топлина од LED светилките, вината може да бидат изложени осветлени во текот на подолг временски период.

 • Ладилници за вино за идеална температура на служење

  Ладилниците за вино за идеална температура за складирање од серијата Vinothek се особено погодни за складирање разни вина на идеална температура на сервирање. Преку употреба на специјални компоненти, се достигнува саканата температурата. Во горниот дел, на пример, црвените вина може да се доведат на температура од +18°C. На температура од +5°C, долниот дел е особено погоден за служење на пенливо вино или шампањ. Областа помеѓу е идеална за бели вина коишто треба да се чуваат на температура за сервирање.

 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.