FDv 4643 Фрижидер за замрзнување за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух

Вкупен бруто волумен 461 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 195,7 / 67 / 73 cm

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Ногалки со приспособлива висина

Ногалки со приспособлива висина

Каде секојдневната хигиена е важна, ногалките со приспособлива висина обезбедуваат доволно растојание од земјата и го прават чистењето под уредот лесно и удобно.

NoFrost технологија

NoFrost технологија

Никогаш повеќе чистење мраз: За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Група на производ Фрижидер за замрзнување за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9550000026537
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 1.949 kWh/a
Температурна класа L1
Вкупен бруто капацитет 461 l
Вкупен нето капацитет 307 l
Вкупен бруто волумен 461 l
Замрзнувач со бруто волумен 461 l
Нето волумен замрзнувач 307 l
вкупен нето волумен 307 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење Динамички
Климатска класа 4
Sicherheitsklasse 4
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 30 °C
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 4,4 A
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 50 kg
Максимална температура на најтоплиот мерен пакет -15 °C
Максимална температура на сите мерни пакети -18 °C
Приказ на производ 0,73 m²
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 195,7 / 67 / 73 cm
Изолирање 67 mm
Тежина (со пакување) 154 kg
Тежина (без пакување) 141 kg
Управување Електронска контрола
Опсег на температура -10 °C до -25 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Материјал на врата Стакло
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Брава механички
Стопирач за врата може да се смени десно
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Тип на тркалца 2 тркалца на вртење и 2 цврсти тркалца
Tauwasserablauf
Дизајн на врата HardLine
Рачка Ергономска рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Пластика

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.