F 913 Низок фрижидер со статичко ладење

Вкупен бруто капацитет 93 l
Bruttovolumen Gesamt 93 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 81,6 / 49,7 / 55,8 cm

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Низок фрижидер со статичко ладење
GTIN 9550000033559
Класа на енергетска ефикасност B
Годишна потрошувачка на енергија 842 kWh/a
Температурна класа L1
Вкупен нето капацитет 77 l
Вкупен бруто капацитет 93 l
Bruttovolumen Gesamt 93 l
Bruttovolumen Gefrierteil 93 l
Nettovolumen Gefrierteil 77 l
Nettovolumen Gesamt 77 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење Статички
Процес на одмрзнување рачно
Напон 200-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 30 kg
Максимална температура на најтоплиот мерен пакет -15 °C
Максимална температура на сите мерни пакети -18 °C
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 81,6 / 49,7 / 55,8 cm
Изолирање 60 mm
Тежина (со пакување) 47,8 kg
Тежина (без пакување) 45,3 kg
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Опсег на температура -10 °C до -25 °C
Приказ на температурата внатрешен аналоген
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Сребрено
Брава механички
Стопирач за врата може да се смени десно
Материјал на внатрешен сад Челик
Тип на тркалца
Tauwasserablauf
Дизајн на врата HardLine
Рачка Вдлабната рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.