EFE 2252 Сандак за сладоледи

Вкупен бруто волумен 219 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 83,5 / 66 cm

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Калено сигурносно стакло

Калено сигурносно стакло

Зајакнатото сигурносно стакло се состои од специјално тврдо стакло обработено со топлина коешто има зголемена отпорност на удар и исто така е нечувствително на големи температурни разлики.

Стаклен капак

Стаклен капак

Капаците за лизгачкото стакло овозможуваат јасен поглед на складираните производи и на тој начин обезбедуваат ефективна и убедлива презентација на производите. Изработени се од зајакнато калено сигурносно стакло и затоа се особено отпорни на удар.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Група на производ Сандак за сладоледи
GTIN 9550000028180
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 422 kWh/a
Температурна класа C1
Минимална амбиентална температура 16 °C
Максимална амбиентална температура 35 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 80 %
Просечна влажност на воздухот на околината 75 %
Вкупна зафатнина 163 l
Вкупен бруто капацитет 219 l
Вкупен бруто волумен 219 l
Замрзнувач со бруто волумен 219 l
Вкупен нето капацитет 163 l
Нето волумен замрзнувач 163 l
вкупен нето волумен 163 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење Статички
Климатска класа B
Sicherheitsklasse 7
Процес на одмрзнување рачно
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 35 °C
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Одржување на наведената температурна класа -18 °C
Климатска класа B
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 83,5 / 66 cm
Изолирање 60 mm
Тежина (со пакување) 50,50 kg
Тежина (без пакување) 47,00 kg
Управување Механичко управување
Опсег на температура -10 °C до -24 °C
Приказ на температурата внатрешен аналоген
Материјал на врата/капак Лизгачки стаклен капак
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Брава може да се надгради механички
Материјал на внатрешен сад Челик
Тип на тркалца Тркалца на вртење
Tauwasserablauf
Материјал на ногалки за нивелирање

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.