Välj ditt sortiment
Stäng

Ftohja e pijeve


Tribuna jonë për pijet tuaja

Ftohësit Merchandising të Liebherr shuajnë jo vetëm etjen për pijet e ftohta, por ata edhe e zgjojnë atë. Përveç dizajnit dhe manovrimit ata të bindin nëpërmjet fuqisë së ftohjes, qëndrueshmërisë dhe përfitimit ekonomik. Qoftë për tregtinë e pijeve, për evente, në restorant ose në pikat e shitjes – një ftohës Merchandising nga Liebherr plotëson kërkesat e larta për kostot e ulëta të të gjithë funksionimit. Zbuloni asortimentin tonë gjithëpërfshirës për prezantimin tuaj të përkryer të produkteve.

Shërbime tona

Brandim individual

Brandim individual

Kaq individual si marka juaj. Përveç ngjyrës mund të zgjidhen pajisjet e veçanta, ndriçimi dhe dorezat e derës.

Shërbimi i shitjeve dhe logjistikës

Shërbimi i shitjeve dhe logjistikës

Ju nuk duhet të bëni asgjë. Mund të bëni me përjashtimin tonë. Ne marrim përsipër me dëshirë të gjithë logjistikën e dorëzimit të pajisjes individuale dhe shpërndarjen e porosisë deri te dokumentacioni.

Shërbimi për klientin

Shërbimi për klientin

Ndihmë e menjëhershme në vend të radhës së pritjes. Një telefonatë me personin tuaj të kontaktit mjafton dhe ju merrni mbështetje në mbarë botën nga teknikët e servisit, të cilët kryejnë trajnime të rregullta.


Prodhim vetjak individual

Prodhimi i numrave të copave të vogla.

Efiçenca e energjisë

Duke ruajtur kostot dhe burimet.

Mbi 60 vite përvojë

Zhvillohet në Gjermani, prodhohet në Austri.

Din märketikett innehåller:
Senast tillagt: Din märketikett innehåller inga produkter.
close