Më shumë se thjesht një frigorifer: BluPerformance është dimensioni i ri freskisë

Imagjinoni pamjen e një frigoriferi perfekt: dizajn i bukur i pakushtëzuar nga koha me sipërfaqe të drejta dhe të lehta për t'u pastruar, që ftoh shpejt ushqimet në temperaturën ideale, që kujdeset për freski më jetëgjatë të ushqimeve dhe që përveç këtyre punon edhe me efiçencë energjie. Një frigorifer që përmes përdorimit të teknologjive të reja unike shfaqet si mrekulli e vërtetë e shfrytëzimit të hapësirës dhe që ka sistem elektronik komod që lehtëson jetën e përditshme. Ky është "BluPerformance" – dimensioni i ri i ftohjes dhe i ngrirjes.

E ardhmja e ftohjes dhe ngrirjes

Liebherr BluPerformance: teknologjia më moderne e ftohjes për komoditet maksimal.

Liebherr BluPerformance: teknologjia më moderne e ftohjes për komoditet maksimal.

Festat më të mira përfundojnë në kuzhinë. Kështu që me gjeneratën e re të frigoriferëve Liebherr jeni të parapërgatitur më së miri për vizitën e ardhshme. Kjo sepse pajisjet e serisë "BluPerformance" ofrojnë performancë maksimale ftohjeje për të ruajtur sa më mirë ushqimet tuaja dhe për të ftohur shpejt pijet në temperaturën e servirjes. Funksioni përkatës i ftohjes mund të zgjidhet lehtë dhe në mënyrë intuitive përmes sistemit elektronik komod me prekje. Dhe me "SmartDeviceBox" ju komandoni frigoriferin që gjatë rrugës, për ta ulur temperaturën e ftohjes përpara kohe. 

Ftohje optimale, konsum i ulët energjie

Me "BluPerformance" ne kemi bërë një kapërcim shumë të madh përpara në lidhje me efiçencën e energjisë. Të gjitha pajisjet "BluPerformance" kategorizohen në klasën e efiçencës së energjisë A+++ ose A+++/-20%. Këto pajisje konsumojnë edhe 20% më pak energji sesa frigoriferët e klasës së efiçencës së energjisë A+++ që deri më sot konsiderohej si më e mira. Kjo nënkupton: ushqime të freskëta me konsum më të ulët energjie.

Më shumë hapësirë për ushqimet

E veçanta në këtë gjeneratë të re të pajisjeve është fakti se teknologjia inovative e ftohjes është integruar e gjitha në bazamentin e pajisjes. Si rezultat, pajisjet e njëjtës madhësi ofrojnë shumë më tepër hapësirë të shfrytëzueshme. Për ju kjo nënkupton: shumë më tepër vend për ushqimet dhe pijet tuaja.

Pajisjet "BluPerformance" nuk kanë vetëm efiçencë energjie, por kanë edhe funksionim shumë më të qetë dhe për rrjedhojë janë pajisjet ftohëse ideale për kuzhinën tuaj.

Pajisjet

Përfitoni edhe ju nga avantazhet e shumta të gjeneratës së re të pajisjeve "BluPerformance" – dimensioni i ri i freskisë.

Video

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Mësoni më shumë në videon tonë "BluPerformance" rreth gjeneratës së re të frigoriferëve dhe ngrirësve dhe frymëzohuni nga dizajni inovativ dhe karakteristikat e brendshme të cilësisë së lartë. Shfaq videon BluPerformance We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Teknologjitë më të avancuar për komoditet maksimal

Me gjeneratën e re të pajisjeve Liebherr ka si synim që t'ju lehtësojë jetën e përditshme me anë të teknologjive inovative. Pajisjet "BluPerformance" nuk janë vetëm ekonomike, të qeta, pa zhurmë dhe të fuqishme, por janë edhe mjaft komode në përdorimin e përditshëm. 

BioFresh

Teknologjia unike "BioFresh" nga Liebherr ndërthur temperaturat konstante me nivelin ideal të lagështisë. Kështu për shembull, në temperaturë pak mbi 0°C djathi Edamer rron deri në 120 ditë në kasetën "BioFresh" në vend të 10 ditëve në ndarjen e ftohjes. Ose sallata jeshile 19 ditë të plota në vend të 7 ditëve. Kjo jo vetëm që mbron "xhepin" tuaj sepse shkojnë dëm më pak ushqime, por kursen edhe kohë. Qofshin fruta, perime, mish, peshk apo produkte bulmeti: ushqimet tuaja qëndrojnë të freskëta për më gjatë falë "BioFresh" sesa në ndarjen e zakonshme të ftohjes.

BioCool

Kaseta "BioCool" lejon rregullimin e nivelit të lagështisë për ruajtje optimale të frutave dhe perimeve. Si rezultat ushqimet tuaj rrojnë për më gjatë. Për lehtësi në përdorim, ajo është e vendosur mbi rule që lëvizin lehtë.

GlassLine

Me raftet mbajtëse "GlassLine" prej xhami sigurie që pastrohet lehtë dhe shiritat prej inoksi të cilësisë së lartë, hapësira e brendshme konfigurohet në mënyrë fleksibël. Ato jo vetëm që përshtaten në mënyrë individuale, por janë edhe të lehta për t'u hequr.

Filtri me karbon aktiv

Në të gjitha kombinimet "BluPerformance" dhe te frigoriferët filtri me karbon aktiv "FreshAir" është i integruar në folenë e ventilatorit "PowerCooling". Ai pastron ajrin që qarkullon dhe mbledh shpejt aromat e pakëndshme. Kështu në hapësirën e brendshme të pajisjes garantohet gjithmonë një cilësi ajri optimale.

Sistemi i mbylljes

Pajisjet "BluPerformance" kanë një sistem të cilësisë tepër të lartë për mbylljen e ngadaltë të derës. Ai kujdeset që dera e frigoriferit të mbyllet automatikisht vetë kur është shumë pak e hapur – dhe garanton një mbyllje të butë, të sigurt dhe të qetë edhe kur dera është plotësisht e ngarkuar.

SoftTelescopic

Kasetat "BioFresh-Safes" të pajisjeve në kategorinë Premium janë të mbështetura në formë komode mbi shina teleskop. Këto shina janë të pajisura me tërheqje automatike dhe mbyllje të butë e të ngadaltë. Ndriçuesit LED kujdesen që përmbajtja në të gjitha ndarjet të ndriçohet gjithmonë në mënyrë perfekte.

Koncept i dorezës i menduar mirë

Falë formës ergonomike, doreza e cilësisë së lartë është gjithashtu praktike në përdorim. Mekanizimi i integruar i hapjes mundëson hapjen dhe mbylljen shumë të lehtë të saj. Shufra e dorezës është e fortë dhe e qëndrueshme: ajo i reziston për shumë vite edhe ngarkesës më të lartë.

Pajisjet

Përfitoni edhe ju nga avantazhet e shumta të gjeneratës së re të pajisjeve "BluPerformance" – dimensioni i ri i freskisë.

Video

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Filmi tregon mënyrën e funksionimit dhe avantazhet e teknologjisë "DuoCooling". Hap videon We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Dizajn elegant

ne përdorim format klasike, komoditetin dhe një përpunim perfekt. Prandaj një frigorifer Liebherr është gjithmonë një element tërheqës në kuzhinën tuaj: falë detajeve inovative dhe sipërfaqeve të veçanta pajisjet "BluPerformance" janë ylli që shndrit në çdo kuzhinë dhe ambient ndenjeje. Dizajni koherent i serisë së pajisjeve siguron që frigoriferi juaj "BluPerformance" të jetë sërish modern edhe pasi të jetë përdorur për disa vite. Sepse në pajisjet Liebherr dizajni takohet me performancën më të lartë teknike.

 • Shkrirje e ergonomisë me dizajnin e pakohë
  I bukur dhe praktik: dizajni "HardLine" i pakushtëzuar nga koha me konturin anësor minimalist dhe menteshën e re të integruar të derës nxjerr në pah pamjen cilësore të pajisjes. Doreza ka formë ergonomike dhe kështu që "fle" në mënyrë ideale në dorë. Nëpërmjet mekanizimit të integruar të hapjes dyert e frigoriferit hapen dhe mbyllen shumë lehtë.

  Shkrirje e ergonomisë me dizajnin e pakohë

  I bukur dhe praktik: dizajni "HardLine" i pakushtëzuar nga koha me konturin anësor minimalist dhe menteshën e re të integruar të derës nxjerr në pah pamjen cilësore të pajisjes. Doreza ka formë ergonomike dhe kështu që "fle" në mënyrë ideale në dorë. Nëpërmjet mekanizimit të integruar të hapjes dyert e frigoriferit hapen dhe mbyllen shumë lehtë.

 • Pajisja e duhur për çdo shije personale
  Qoftë "GlassEdition", inoks ose "BlackSteel": pajisjet "BluPerformance" nuk ofrojnë vetëm cilësinë më të lartë në aspektin teknik dhe funksional, por ofrojnë cilësinë më të lartë edhe në drejtim të dizajnit. Klasik ose modern: ne kemi pajisjen e duhur për çdo të pasionuar pas dizajnit.

  Pajisja e duhur për çdo shije personale

  Qoftë "GlassEdition", inoks ose "BlackSteel": pajisjet "BluPerformance" nuk ofrojnë vetëm cilësinë më të lartë në aspektin teknik dhe funksional, por ofrojnë cilësinë më të lartë edhe në drejtim të dizajnit. Klasik ose modern: ne kemi pajisjen e duhur për çdo të pasionuar pas dizajnit.

 • Ndriçim optimal
  Koncepti i ri i ndriçimit në pajisjet "BluPerformance" nxjerr në pah në mënyrë perfekte hapësirën e brendshme dhe ushqimet e sistemuara. Ndriçuesit LED me efiçencë energjie, ekologjikë dhe që nuk kanë nevojë për mirëmbajtje bëjnë të mundur ndriçimin më të mirë dhe kështu sigurojnë një koncept homogjen dhe mjaft cilësor të ndriçimit.

  Ndriçim optimal

  Koncepti i ri i ndriçimit në pajisjet "BluPerformance" nxjerr në pah në mënyrë perfekte hapësirën e brendshme dhe ushqimet e sistemuara. Ndriçuesit LED me efiçencë energjie, ekologjikë dhe që nuk kanë nevojë për mirëmbajtje bëjnë të mundur ndriçimin më të mirë dhe kështu sigurojnë një koncept homogjen dhe mjaft cilësor të ndriçimit.

 • Dizajni i brendshëm fleksibël i menduar në detaj
  Përveç dizajnit të tyre, pajisjet "BluPerformance" bindin edhe me vlerat e brendshme: pajimi me "GlassLine" të cilësisë së lartë siguron shumë hapësirë për rregull edhe kur frigoriferi është plot. Kështu që ushqimet sistemohen në mënyrë të dukshme dhe janë direkt të arritshme. Kërkimi i gjatë brenda frigoriferit i përket së shkuarës. Aty ka vend pa problem edhe për enët e larta, sepse elementet e veçanta "GlassLine" mund të zhvendosen në mënyrë individuale.

  Dizajni i brendshëm fleksibël i menduar në detaj

  Përveç dizajnit të tyre, pajisjet "BluPerformance" bindin edhe me vlerat e brendshme: pajimi me "GlassLine" të cilësisë së lartë siguron shumë hapësirë për rregull edhe kur frigoriferi është plot. Kështu që ushqimet sistemohen në mënyrë të dukshme dhe janë direkt të arritshme. Kërkimi i gjatë brenda frigoriferit i përket së shkuarës. Aty ka vend pa problem edhe për enët e larta, sepse elementet e veçanta "GlassLine" mund të zhvendosen në mënyrë individuale.

 • Hapësirë e brendshme e lehtë për t'u pastruar
  Higjiena luan një rol jashtëzakonisht të madh tek ushqimet. Për këtë arsye ne kemi zhvilluar raftet mbajtëse "GlassLine", të cilat hiqen lehtë dhe falë sipërfaqes së lëmuar të tyre pastrohen gjithashtu shumë lehtë. Përveç kësaj, të gjitha elementet prej xhami janë prodhuar me xham sigurie. Këta janë rezistentë ndaj thyerjes dhe mjaft cilësorë në punim.

  Hapësirë e brendshme e lehtë për t'u pastruar

  Higjiena luan një rol jashtëzakonisht të madh tek ushqimet. Për këtë arsye ne kemi zhvilluar raftet mbajtëse "GlassLine", të cilat hiqen lehtë dhe falë sipërfaqes së lëmuar të tyre pastrohen gjithashtu shumë lehtë. Përveç kësaj, të gjitha elementet prej xhami janë prodhuar me xham sigurie. Këta janë rezistentë ndaj thyerjes dhe mjaft cilësorë në punim.

 • Kaseta të cilësisë më të lartë
  Dizajn i rafinuar deri në detaj: në të gjitha pajisjet e kategorisë Premium kasetat janë të pajisura me elemente dekorative të cilësisë së lartë dhe pas përdorimit futen brenda me rrëshqitje nëpërmjet shinave teleskop. Pajisjet me funksionin "NoFrost" karakterizohen gjithashtu nga dritat LED të integruara në derën e sipërme, në mënyrë që edhe ushqimet e ngrira të ndriçohen sa më mirë.

  Kaseta të cilësisë më të lartë

  Dizajn i rafinuar deri në detaj: në të gjitha pajisjet e kategorisë Premium kasetat janë të pajisura me elemente dekorative të cilësisë së lartë dhe pas përdorimit futen brenda me rrëshqitje nëpërmjet shinave teleskop. Pajisjet me funksionin "NoFrost" karakterizohen gjithashtu nga dritat LED të integruara në derën e sipërme, në mënyrë që edhe ushqimet e ngrira të ndriçohen sa më mirë.

 • Kontrolli elektronik me prekje multifunksional

  Vizitë e papritur apo festë spontane në fundjavë: me "BluPerformance" ju mund ta përshtatni frigoriferin sipas nevojave tuaja. Përfitimi juaj: ju shqetësohuni vetëm për mysafirët, dhe "BluPerformance" për ftohjen e pijeve dhe ushqimeve.

  Ekrani me prekje 7"

  Nëpërmjet ekranit me prekje 7" me rezolucion të lartë me 800 x 600 pikselë dhe të integruar në derë, ju mund të komandoni frigoriferin tuaj sipas nevojave tuaja. Programet e paracaktuara, si "EnergySaver", "MaxPerformance", "Party" ose "Holiday" ju ofrojnë gjithashtu komoditet shtesë në përdorimin e përditshëm.

  Këto mund të përshtaten individualisht përmes pamjes qendrore dhe të kontrollohen që të gjitha për një moment. Funksioni i integruar i këshillimit për ruajtjen e ushqimeve tregon gjithashtu se për sa kohë e ruajnë ushqimet freskinë e tyre në zonat e ndryshme të klimës dhe ju jep informacion rreth vitaminave dhe mineraleve që ruhen.

  Përfitoni nga avantazhet e një game të madhe funksionesh:

  Programi "Day-to-Day" është i konfiguruar për nevojat e përditshme. Ai ofron performancë ftohjeje optimale dhe efiçencë në rregullimet standarde të temperaturës për zonën e ftohjes dhe të ngrirjes.

  Programi "EnergySaver" është një zgjerim i programit "Day-to-Day". Me këtë program ju mund të ulni konsumin e energjisë përtej kursimit që arrihet nëpërmjet rregullimeve standarde. Si funksionon: për të kursyer energji shtesë, temperaturat në ndarjen e ftohjes dhe të ngrirjes rriten paksa. Sepse sa më e ulët të jetë temperatura e brendshme, aq më shumë duhet të punojë pajisja për ftohjen, dhe kjo harxhon më shumë energji. Gjithashtu, programi "EnergySaver" ju jep këshilla të vlefshme për kursimin e energjisë. P.sh. që të shkrini artikujt e ngrirë në ndarjen e ftohjes të frigorifer duke kursyer energji.

  Me programin "MaxPerformance" pajisja ofron kapacitetin më të lartë të ftohjes. Ky është veçanërisht i dobishëm kur ju doni të ftohni një sasi të madhe ushqimesh brenda një kohe relativisht të shkurtër.

  Programi "Party" është ideal në përgatitjet për festa: këtu aktivizohen "SuperCool" dhe "SuperFrost", për të ruajtur dhe për të ftohur në periudhë afatshkurtër sasi të mëdha ushqimesh dhe pijesh. Funksioni "Bottle-Timer" i ftoh pijet më shpejt në ndarjen e ngrirjes. Për të arritur temperaturën optimale të servirjes, ju duhet të futni vetëm numrin e shisheve dhe sasinë totale në litra. Kur arrihet temperatura optimale tingëllon një sinjal akustik.

  Programi "Holiday" minimizon konsumin e energjisë gjatë kohës që jeni me pushime ose gjatë mungesës për kohë të gjatë në shtëpi. Temperatura në ndarjen e ftohjes vendoset në 15°C. Temperatura në ndarjen e ngrirjes mbahet konstante në vlerën e paracaktuar -18°C.

  Ekrani 2,4"

  Si alternativë për ekranin me prekje 7" në serinë "BluPerformance" disponohet edhe një ekran me prekje 2,4", i cili ndodhet pas derës. Përmes këtij ekrani tregohet temperatura në ndarjen e ftohjes dhe të ngrirjes. Falë rezolucionit të lartë dhe kontrastit të fortë ai mbron sytë dhe mund të lexohet qartë nga kënd shikimi. Menyja është e thjeshtë dhe përdoret në mënyrë intuitive.

  Pajisjet

  Përfitoni edhe ju nga avantazhet e shumta të gjeneratës së re të pajisjeve "BluPerformance" – dimensioni i ri i freskisë.

  Video

  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  Mësoni më shumë në videon tonë "BluPerformance" rreth gjeneratës së re të frigoriferëve dhe ngrirësve dhe frymëzohuni nga dizajni inovativ dhe karakteristikat e brendshme të cilësisë së lartë. Shfaq videon BluPerformance We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA