Ruajtje në përsosmëri

Si specialist në fushën e ftohjes dhe të ngrirjes, Liebherr ofron hapësirën e ëndrrave për rast. Pajisje kompakte efikase nxjerr në pah në mënyrë perfekte ide të freskëta. Po ashtu, frigoriferi për ruajtjen e verës GrandCru prek dizajnin elegant në madhësinë inteligjente. Purot e shtrenjta ruhet në kushte optimale ruajtjeje në Humidor.

Dizajn dhe stil jetese: Pajisjet kompakte

Humidor: Puro delikate të ruajtura në mënyrë të përkryer

Purot Premium janë punuar me dorë nën kontroll të rreptë të cilësisë dhe në një proces të gjatë. Që ato të zhvillojnë aromën e tyre individuale, ruajtja profesionale është e rëndësishme. Humidori Liebherr ofron "aficionados" mikroklimën perfekte mundësitë e përshtatjes individuale. Pajisja për ruajtjen e purove Humidor

GrandCru: Verërat cilësore në temperaturë gati për servirje

Me frigoriferin kompakt për ruajtjen e verës, njohësit e verës i mbajnë verërat e tyre të preferuara gati në çdo kohë në temperaturën optimale të konsumimit. Në fund të fundit, vetëm verërat që ftohen deri në temperaturën e duhur zbulojnë tërë sekretin e tyre - nga aroma e plotë deri tek ngjyra tipike deri tek shija e plotë. Frigoriferi kompakt për ruajtjen e verës GrandCru

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

Vera dhe purot

Një gotë verë e mirë me një Cohiba ose Montecristo origjinale, ky është një kombinim magjik. Mësoni më shumë për kënaqësinë e përsosur të shijimit të verës. Speciale "Vera"