Reklamuar në perfeksion dhe ftohur me inteligjencë

Prezantimi i mallit me efekt tërheqës është mbështetja më e mirë e marketingut në pikat e shitjes. Për këtë arsye, frigoriferët për pijet Liebherr kanë dyer të mëdha prej xhami, ndriçim optimal dhe rafte me rregullim të lartësisë. Falë materialeve të cilësisë së lartë dhe përpunimit të kujdesshëm të menduar deri në detaj këto pajisje janë konceptuar posaçërisht për një shfrytëzim intensiv të tyre.

Frigoriferët - Industria e pijeve

Sistemi i ftohjes


Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-10 nga 31

FK 4142

Vëllimi bruto total 388 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 180 / 60,0 / 61,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,005 kWh / 24h

FKDv 4203

Vëllimi bruto total 412 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201 / 60,0 / 68,7 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,558 kWh / 24h

FKDv 4213

Vëllimi bruto total 412 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201 / 60,0 / 68,7 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,484 kWh / 24h

FKDv 4503

Vëllimi bruto total 449 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 202,7 / 60,0 / 69,6 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,917 kWh / 24h

FKDv 4523

Vëllimi bruto total 449 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 202,7 / 60,0 / 69,6 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,779 kWh / 24h

FKUv 1610 Premium

Vëllimi bruto total 141 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,698 kWh / 24h

FKUv 1613 Premium

Vëllimi bruto total 141 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,898 kWh / 24h

FKUv 1613 Premium

Vëllimi bruto total 141 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,898 kWh / 24h

FKUv 1660 Premium

Vëllimi bruto total 141 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,698 kWh / 24h

FKUv 1663

Vëllimi bruto total 141 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,947 kWh / 24h
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.