Aksesorët për pajisjet inkaso

Liebherr ofron një përzgjedhje të shumëllojshme dhe me cilësi të lartë të aksesorëve për pajisjet inkaso. Me opsionet tona ekstra për frigoriferin tuaj inkaso ftohës ose ngrirës, ju keni mundësinë të përdorni veçori dhe pajisje shtesë të përshtatura sipas dëshirës tuaj. Për më shumë kënaqësi të pajisjes suaj inkaso Liebherr.

Përshtatet në mënyrë perfekte me Liebherr

Çdo aksesor është projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për serinë e pajisjeve inkaso Liebherr, duke e bërë atë ideal për pajisjet tona. Me aksesorët tanë specifikë të pajisjes, mund të përfitoni më shumë nga një pajisje inkaso ose edhe ta përmirësoni - për më shumë komoditet në jetën tuaj të përditshme. Sigurisht që aksesorët tanë përmbushin standardet më të larta të cilësisë falë proceseve të gjera të testimeve. Dhe ju mund të jeni të sigurt se do të merrni gjithmonë një cilësi të garantuar Liebherr.

Më shumë informacione për aksesorët do të gjeni në dyqanin tonë online. Aty mund të porositni direkt aksesorët e duhur që përshtaten me pajisjen tuaj.
Shko te dyqani online

Mbani parasysh se aksesorët Liebherr janë specifikë sipas pajisjes dhe kategorisë dhe nuk mund të blihen në çdo shtet.

Aksesorët për pajisjet inkaso Liebherr

 • VarioSafe
  "VarioSafe" ofron një pamje të qartë dhe vendos rregull. Vend ideal për ushqim në sasi të pakta dhe paketim të vogël, tubeta dhe kavanoza. Kaseta mund të rregullohet në lartësinë e vendosjes dhe të vendoset në disa pozicione lartësie në kolonat e dritës në të dy anët.

  VarioSafe

  "VarioSafe" ofron një pamje të qartë dhe vendos rregull. Vend ideal për ushqim në sasi të pakta dhe paketim të vogël, tubeta dhe kavanoza. Kaseta mund të rregullohet në lartësinë e vendosjes dhe të vendoset në disa pozicione lartësie në kolonat e dritës në të dy anët.

 • Rafti i shisheve
  Rafti i shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve.

  Rafti i shisheve

  Rafti i shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve.

 • Etiketimi me kapëse
  Sistemi fleksibël i etiketimit me kapëse ofron një pamje të shpejtë dhe të rregullt të furnizimit me verë. Me letra të ri-përdorshme për shkëmbim të lehtë.

  Etiketimi me kapëse

  Sistemi fleksibël i etiketimit me kapëse ofron një pamje të shpejtë dhe të rregullt të furnizimit me verë. Me letra të ri-përdorshme për shkëmbim të lehtë.

 • Solucionet për mirëmbajtjen e inoksit
  Për kujdesin e sipërfaqeve prej inoksi (nuk përdoret te "Smart-Steel") pas pastrimit me sukses.

  Solucionet për mirëmbajtjen e inoksit

  Për kujdesin e sipërfaqeve prej inoksi (nuk përdoret te "Smart-Steel") pas pastrimit me sukses.

 • Pllaka për ngrirje
  Në rast ndërprerjeje të mundshme të energjisë elektrike, me anë të këtyre pllakave mund të ruhet ftohja e duhur te pajisjet ngrirëse dhe ndarja e ngrirjes në modelet e kombinuara dhe automatike. Pllakat për ngrirje sigurojnë një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu mbrojnë ushqimet e vendosura në ngrirje.

  Pllaka për ngrirje

  Në rast ndërprerjeje të mundshme të energjisë elektrike, me anë të këtyre pllakave mund të ruhet ftohja e duhur te pajisjet ngrirëse dhe ndarja e ngrirjes në modelet e kombinuara dhe automatike. Pllakat për ngrirje sigurojnë një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu mbrojnë ushqimet e vendosura në ngrirje.

 • Filtri me karbon aktiv
  Përmes tapës erërat e ambientit mund të depërtojnë në shishet e verës dhe të ndikojnë në cilësinë e saj. Prandaj, te frigoriferët për verën Liebherr, filtri me karbon aktiv FreshAir që ndërrohet lehtë kujdeset për ajrin e pastër dhe në këtë mënyrë kontribuon në ruajtjen e cilësisë së verërave. Qarkullimi i vazhdueshëm i ajrit në brendësi, në lidhje me filtrin e me karbon aktiv FreshAir, filtron aromat e dëmshme në mënyrë optimale.

  Filtri me karbon aktiv "FreshAir"

  Përmes tapës erërat e ambientit mund të depërtojnë në shishet e verës dhe të ndikojnë në cilësinë e saj. Prandaj, te frigoriferët për verën Liebherr, filtri me karbon aktiv FreshAir që ndërrohet lehtë kujdeset për ajrin e pastër dhe në këtë mënyrë kontribuon në ruajtjen e cilësisë së verërave. Qarkullimi i vazhdueshëm i ajrit në brendësi, në lidhje me filtrin e me karbon aktiv FreshAir, filtron aromat e dëmshme në mënyrë optimale.

 • Broshurat

  Liebherr ofron informacion dhe pajisje ndihmëse për instalimin e produkteve. Publikimet janë në dispozicion në shumë gjuhë. Shko te përmbledhja e broshurave "Pajisjet elektroshtëpiake"

  Shërbimi për klientin

  Në rast të kryerjes së servisit dhe riparimit ose nëse kërkohen pjesë këmbimi, shërbimi ynë për klientin është në dispozicionin tuaj. Na kontaktoni tani

  Shërbimi për klientin

  Për pyetje rreth aksesorëve Liebherr mund t'i drejtoheni me kënaqësi sektorit tonë të shitjes së pjesëve të këmbimit. Na kontaktoni tani

  Manualet e përdorimit

  Manualet e përdorimit për pajisjen Liebherr mund të shkarkohen këtu si PDF. Shkarko manualët e përdorimit

  FreshMAG

  Zbuloni botën rreth pajisjeve shtëpiake Liebherr me lajme interesante, tregime, këshilla dhe truke të vlefshme për ruajtjen e ushqimit, receta dhe shumë më tepër! Lexoni blogun tani