Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

Kombinimet ftohës-ngrirës në A


Më shumë freski për më pak energji.

Ndjesia e mirë për të marrë nga frigoriferi fruta të freskëta dhe perime që kërcasin kur i kafshojmë, tani bëhet edhe më e mirë. Sepse me kombinimet e reja ftohës-ngrirës të Liebherr ju mendoni për të ardhmen: Efiçencë më e mirë e energjisë dhe e menduar mirë teknologjitë e ftohjes ruajnë menjëherë burimet në mënyrë të dyfishtë. Pikërisht si jetëgjatësi dhe cilësi e garantuar.

Kombinimet tona ftohës-ngrirës me efiçencën më të mirë të energjisë

Rezultati 1-2 nga 9

CBNa 572i Plus BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 360 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 360 l
 • Niveli i zhurmës 34 dB
 • IceMaker nr

CBNbda 5223 Plus BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 320 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 320 l
 • Niveli i zhurmës 34 dB
 • IceMaker nr


We need your consent This video is provided by Google*. When you load this video, your data, including your IP address, is transmitted to Google, and may be stored and processed by Google, also for its own purposes, outside the EU or the EEA and thus in a third country, in particular in the USA**. We have no influence on further data processing by Google. By clicking on “ACCEPT”, you consent to the data transmission to Google for this video pursuant to Art. 6 para. 1 point a GDPR. If you do not want to consent to each YouTube video individually in the future and want to be able to load them without this blocker, you can also select “Always accept YouTube videos” and thus also consent to the respectively associated data transmissions to Google for all other YouTube videos that you will access on our website in the future. You can withdraw given consents at any time with effect for the future and thus prevent the further transmission of your data by deselecting the respective service under “Miscellaneous services (optional)” in the settings later also accessible via the “Privacy Settings” in the footer of our website). For further information, please refer to Data Protection Declaration and the Google Privacy Policy. * Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland; parent company: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
** Note: The data transfer to the USA associated with the data transmission to Google takes place on the basis of the European Commission’s adequacy decision of 10 July 2023 (EU-U.S. Data Privacy Framework).

Premtimi ynë për cilësinë. Asgjë nuk duhet të mbahet për kohë më të shkurtër për një kohë të gjatë.

Liebherr vendos vlerë të madhe pa kompromise Cilësia deri te vida më e vogël. Gjithashtu edhe dizajni i pakushtëzuar nga koha që për shumë vite nuk e humbet elegancën, është një pohim i qartë për jetëgjatësinë.

Pasioni ynë: Ftohja. Ngrirja. Qëndrueshmëria.

Kërkesa për qëndrueshmëri

Pajisjet tona ftohëse janë të menduara mirë rreth e rrotull, me efiçencë të shkëlqyeshme dhe veçanërisht të qëndrueshme. Ato konsumojnë shumë pak energji dhe kështu ruajnë mjedisin. Partnerët e besueshëm mendojnë me ne dhe ju mbështesin në jetën e përditshme. Zbuloni se çfarë mund të bëjnë për ju kampionët tanë të efiçencës.

Për kërkesën tonë të qëndrueshmërisë

Premtimi për cilësinë

Që prej 60 vjetësh ne si specialist të ftohjes shquhemi për prodhimin e frigoriferëve ftohës dhe ngrirës të cilësisë mjaft të lartë. Cilësia e produkteve tona përbën themelin solid të besimit të madh që ju tregoni te marka Liebherr.

Te premtimin ynë për cilësinë
 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close