Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

Frigoriferë laboratorike


Për më të mirën në siguri

Nëse të tjerët kanë besim te ju, atëherë ju mund të keni besim te Liebherr. Frigoriferët ftohës dhe ngrirës për përdorim, në kërkimin shkencor, në laboratorë dhe depo farmaceutike, duhet të plotësojnë kërkesat më të larta. Me sistemin elektronik preciz të komandimit dhe regullimin e temperaturës në gradë të saktë, frigoriferët laboratorikë Liebherr ofrojnë qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të temperaturës. Funksionet dhe veçoritë e shumta të pajisjeve sigurojnë që substancat e ndjeshme, vaksinat, ilaçet dhe mostrat të mbahen në kushtet optimale.

Avantazhet e frigoriferëve tanë për laborator

Qëndrueshmëria e temperatures

Vaksinat e ndjeshme, preparatet, mostrat dhe medikamentet ftohen në temperatura konstante precize – edhe në rastin e kushteve ekstreme klimatike.

Funksionet e sigurisë

Funksionet standarde të sigurisë sigurojnë që cilësia e substancave të ndjeshme të mbetet vazhdimisht e ruajtur

Sistemet e alarmit

Sisteme të ndryshme alarmi të integruara paralajmërojnë menjëherë devijimet dhe ndihmojnë në vlerësimin realist të situatave kritike.

Respektimi i standardeve dhe direktivave

Frigoriferët dhe ngrirësit Liebherr përputhen me të gjitha standardet, normat dhe direktivat e ndryshme për cilësinë e ruajtjes, higjienën dhe sigurinë.

Shërbime tona

Shërbimi i instalimit dhe montimit

Shërbimi i instalimit dhe montimit

Liebherr jo vetëm që do të vërë në punë pajisjen për ju, por gjithashtu do të instalojë sistemin e emergjencës së ftohjes me CO2.

Dokumentet e kualifikimit

Dokumentet e kualifikimit

Liebherr kryen për ju kualifikimin e instalimit të programuar (IQ) dhe kualifikimin e operacionit (OQ) përfshirë dokumentacionin dhe trajnimin.

Shërbimi global i klientit

Shërbimi global i klientit

Një telefonatë me personin tuaj të kontaktit mjafton dhe ju merrni mbështetje në mbarë botën nga teknikët e servisit, të cilët kryejnë trajnime të rregullta.


Besueshmëri

Ruajtje e sigurt e lëndëve të ndjeshme

Efiçenca e energjisë

Duke ruajtur kostot dhe burimet.

E pastër nga ana higjienike

Pastrim i thjeshtë falë dizajnit të mirë

 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close