Karakteristikat tona më të reja: Mjegull.

Inspirimin për HydroBreeze e gjetëm në luginën kaliforniane Salinas. Në afërsi të paqësorit të freskët në verë bie një mjegull e lagësht mbi luginë dhe fusha. Kjo parandalon një tharje të perimeve të mbjella këtu.

Këtë parim e kemi mbartur në fjalimin tonë gjallërues: një mjegull e ftohtë, e cila shtrohet si balsam mbi frutat dhe perimet. Ajo siguron freski dhe përmirëson strukturën — efekti i veçantë Wow për frutat dhe perimet në BioFresh Professional-Safe.

HydroBreeze do t'ju entuziazmojë: Mjegullimi i ftohtë lidhur me temperaturën në raftin me 0 °C, u jep ushqimeve atë goditje shtesë për qëndrueshmëri më të gjatë. Dhe siguron një efekt optik Wow. HydroBreeze aktivizohet çdo 90 minuta për 4 sekonda dhe për 8 sekonda gjatë hapjes së derës.

Kjo mund t’ju interesonte edhe juve:

Nuk e kemi shpikur ne frigoriferin. Por pothuajse.

Nuk e kemi shpikur ne frigoriferin. Por pothuajse.

Pajisjet tona të reja inkaso flasin pothuajse për veten: Zgjidhje inovative që jo vetëm plotësojnë kërkesat tuaja, por edhe ju frymëzojnë.

Zbuloni tani më shumë rreth pajisjeve inkaso.
Për një përmbledhje të mirë. Edhe përpara se ta hapni frigoriferin.

Për një përmbledhje të mirë. Edhe përpara se ta hapni frigoriferin.

Pajisjet tona të reja inkaso janë të ndara në katër seri të kuptueshme mirë. Kështu ju gjeni shumë lehtë pajisjen e duhur për nevojat tuaja.

Zbuloni tani seritë e ndryshme të pajisjeve inkaso.
Këshilla dhe marifete për ruajtjen e ushqimeve.

Këshilla dhe marifete për ruajtjen e ushqimeve.

Në revistën tonë online FreshMAG gjeni një sërë këshillash për temën ruajtja e ushqimeve.

Lexoni tani revistën online FreshMAG.