Shitjet

Si specialist në fushën e ftohjes dhe të ngrirjes ne u ofrojmë klientëve tanë pajisje të cilësisë së lartë me të gjitha avantazhet e teknologjisë më moderne të ftohjes. Shumë ide inovative pioniere janë zhvilluar dhe kthyer në realitet nga Liebherr, për të përmirësuar vazhdimisht përfitimin ekonomik dhe komoditetin e përdorimit.

Blerja e një frigoriferi Liebherr është diçka e thjeshtë

Frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës Liebherr ju i gjeni në bizneset partnere të Liebherr. Kuptohet që në këto pika do të merrni edhe një këshillim të gjerë direkt nga këshilluesi. Shitësin e pajisjeve Liebherr më pranë jush mund ta gjeni këtu:

Ja si ta gjeni shitësin e specializuar të Liebherr

Frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës Liebherr ju i gjeni në dyqanet e autorizuara nga Liebherr. Kuptohet që në këto pika do të merrni edhe një këshillim të gjerë direkt nga këshilluesi. Adresën e shitësit pranë jush e mësoni duke kërkuar te shitësit.

Gjej tani shitës të Liebherr afër meje

Këshillimi

Për pyetje lidhur me karakteristikat, madhësinë ose konsumin e energjisë, qendra jonë e informimit ose shitësi pranë jush është në dispozicionin tuaj. Këshillimi përpara dhe pas blerjes

Përshtatet në mënyrë perfekte me Liebherr

Liebherr ofron një gamë të shumëllojshme dhe mjaft cilësore të aksesorëve për frigoriferët ftohës dhe ngrirës. Me opsionet tona ekstra ju keni mundësinë të përdorni funksione shtesë dhe ta optimizoni pajisjen sipas qëllimeve tuaja.

Sigurisht që aksesorët tanë përmbushin standardet më të larta të cilësisë falë proceseve të gjera të testimeve. Dhe ju mund të jeni të sigurt se do të merrni gjithmonë një cilësi të garantuar Liebherr.

Më shumë informacione për aksesorët do të gjeni në dyqanin tonë online. Aty mund të porositni direkt aksesorët e duhur që përshtaten me pajisjen tuaj.

Shko te dyqani online

Mbani parasysh se aksesorët Liebherr janë specifikë sipas pajisjes dhe kategorisë dhe nuk mund të blihen në çdo shtet.

Pajisjet elektroshtëpiake

I integruar në kuzhinë ose i pavarur - Liebherr ofron një mundësi të madhe zgjedhjeje të frigoriferëve ftohës inkaso dhe me qëndrim të pavarur.

Broshurat

Informacione të hollësishme për karakteristikat, teknologjitë dhe konsumin e produkteve tona mund të gjenden në broshurat tona. Shkarko broshura