Materiale të testuara

Si prodhues i cilësisë së parë, Liebherr kërkon që pajisjet dhe komponentët të përmbushin standardet më të larta. Jo më kot frigoriferët ftohës ngrirës mrekullojnë klientët në mbarë botën me jetëgjatësinë e tyre të madhe. Për ta garantuar këtë, të gjithë komponentët e pajisjeve u nënshtrohen testeve me ngarkesa ekstreme. Në këtë mënyrë ne mund të sigurojmë në mënyrë të vazhdueshme cilësinë e lartë të pajisjeve, si dhe përmbushjen e kërkesave dhe pritshmërive të klientëve lidhur me produktet tona.

Cilësi deri në detajin më të fundit

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr prodhohen duke përdorur vetëm materiale të cilësisë më të lartë. Të gjitha pjesët dhe komponentët i nënshtrohen testimit të imtësishëm – deri në detajin më të fundit. Kështu ne sigurohemi që pajisjet tona përmbushin kërkesat më të larta të cilësisë në sferën e përdorimit privat dhe në atë të përdorimit profesional.

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Arsyet e duhura

Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?

Komoditet optimal përdorimi

Shinat teleskop me lëvizje të lehtë mbi të cilat mbështeten kasetat ofrojnë shumë komoditet shtesë te frigoriferët ftohës dhe ngrirës. Që të funksionojnë edhe në mënyrë optimale, ato i nënshtrohen një serie testesh të programuara për të përjashtuar edhe burimet e mundshme të defekteve. Për këtë qëllim, shinat teleskop u nënshtrohen ngarkesave më të mëdha sesa ato të zakonshme, për të garantuar një jetëgjatësi të madhe të tyre.

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Arsyet e duhura

Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?

Për më shumë siguri në jetën e përditshme

Frigoriferët Liebherr janë të pajisur me rafte mbajtëse dhe kuti mbajtëse në pjesën e brendshme të dyerve prej xhami të cilësisë së lartë "GlassLine" që është i pathyeshëm, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe i lehtë për t'u pastruar. Për të garantuar sigurinë në përdorimin e përditshëm, xhami i sigurisë u nënshtrohet ngarkesave gjithnjë e më ekstreme në provat në qendrat tona të testimit. Në këtë mënyrë ne mund të sigurohemi që ai është i besueshëm dhe i sigurt për përdorim në familje.

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Arsyet e duhura

Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?

Komode në përdorim

Falë sistemit të integruar të mbylljes "SoftSystem", dyert e pajisjeve Liebherr mbyllen automatikisht duke filluar nga një kënd hapjeje rreth 30°. Ky sistem garanton mbylljen e butë automatike të derës, edhe kur pjesa e brendshme e derës është e mbushur plot. Në shtëpi, dera e frigoriferit hapet shumë shpesh gjatë ditës dhe ajo u nënshtrohet edhe ngarkesave të larta. Për këtë arsye, në laboratorët tanë të testimit ne simulojmë mbi 100 000 hapje të derës, për të garantuar një jetëgjatësi të madhe të të gjithë komponentëve.

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Arsyet e duhura

Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?

Komoditeti

Në zhvillimin e frigoriferëve ftohës dhe ngrirës Liebherr fokusohet në nevojat e klientëve. Rezultati i kësaj qasjeje janë pajisjet komode që lehtësojnë jetën e përditshme. Funksione komode

Shërbimi për klientin

Ndihmë e shpejtë dhe e drejtpërdrejtë: Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet, shërbimet e riparimit ose pjesët e këmbimit, ne do t'ju lidhim me personin e duhur të kontaktit. Kërkimi i shërbimit për klientin