Numri shishet e verës Bordeaux (0,75 l)


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes


Thellësia e pajisjes


Vëllimi i shfrytëzueshëm (l)


Materiali dera


Ngjyra trupi


Made in Germany

Karakteristikat

Teknologjia e freskimit


Teknologjia e ftohjes


IceMaker


InfinitySpring

Rezultati 1-10 nga 12

 • 1
 • 2

SBSes 8496 PremiumPlus BioFresh NoFrost Kombinim krah-për-krah

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 121,0 / 66,5 cm
 • Teknologjia e freskimit BioFreshPlus
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • GTIN 4016803068730
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 121,0 / 66,5 cm
 • Teknologjia e freskimit BioFreshPlus
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
Përmban pajisjet individuale në vijim:

SWTNes 4285 PremiumPlus NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me NoFrost

SKBes 4380 PremiumPlus BioFresh Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioFresh

 • Rezultati i kërkimit për faqe
 • 1
 • 2

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.