Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll


Zgjidhje për ftohje nga Liebherr për sektorin tregtar

Përpikëri dhe besueshmëri maksimale – ftohje dhe ngrirje profesionale.Për klientët tanë komercialë ne ofrojmë zgjidhje të klasës së parë, për të ruajtur në mënyrë të sigurt artikujt e vlefshëm dhe për të mbështetur performancën e tyre më të lartë profesionale nëpërmjet performancës së efektshme dhe të përpiktë të ftohjes.


Gjeni shitësit e autorizuar pranë jush

Jepni thjesht kodin postar ose vendin e dëshiruar dhe gjeni këshillim kompetent direkt përpara dyerve të shtëpisë tuaj.

We need your consent This map material is provided by Google*. If you load the Google Map, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this Google Map in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time explicitly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each Google Map individually in the future and wish to be able to load the maps without this blocker, you can also select "Always accept Google Maps" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other Google Maps which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide appropriate safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, law enforcement or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective legal remedies being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Efiçenca e energjisë

Duke ruajtur kostot dhe burimet.

Cilësi e fortë

Pajisje të efektshme dhe jetëgjata.

Produktivitet i lartë i sipërfaqeve

Prezantim tërheqës për sasi të mëdha artikujsh.

 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close