Këshillimi

Ju nevojitet këshillim për përdorimin dhe trajtimin e produkteve tona pas blerjes? Keni ndonjë pyetje të përgjithshme rreth pajisjeve shtëpiake Liebherr? Na kontaktoni dhe jemi në dispozicionin tuaj për t'ju këshilluar.

Kontakti

Etiketa e parametrave

Pajisjet elektroshtëpiake

I integruar në kuzhinë ose i pavarur - Liebherr ofron një mundësi të madhe zgjedhjeje të frigoriferëve ftohës inkaso dhe me qëndrim të pavarur.

Pajisjet profesionale

Në gastronomi, tregti ose laborator - frigoriferët ftohës profesionalë Liebherr plotësojnë të gjitha kërkesat e profesionistëve. Pajisjet për përdorim profesional