Veçori inteligjente për më shumë komoditet

Çfarë e lehtëson pastrimin e një frigoriferi? Si mund të sistemohen ushqimet dhe pijet në mënyrë të rregullt dhe që të jenë të dukshme dhe lehtësisht të arritshme? Dhe si mund të eliminohet nevoja për shkrirje manuale? Në zhvillimin e frigoriferëve ftohës dhe ngrirës Liebherr orientohet duke pasur parasysh nevojat e klientëve. Rezultat i kësaj qasjeje janë pajisjet e fuqishme, efikase dhe të lehta në përdorim.

Më shumë kohë në dispozicion për gjërat e bukura të jetës

Të çosh fëmijët në shkollë, të ikësh në punë, të bësh pazaret, të lash rrobat: çdo ditë jemi të mbytur me impenjime. Për të kursyer kohë në shtëpi, shumë njerëz i janë drejtuar teknologjive inteligjente që i ndihmojnë në kryerjen e punëve të përditshme.

Synimi i Liebherr është që të zhvillojë pajisje që lehtësojnë jetën e përditshme dhe që janë komode në përdorim. Frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës janë të njohur për cilësinë e lartë, teknologjitë efikase dhe karakteristikat inteligjente.

Për shembull, sistemi "NoFrost": ky përdor qarkullimin e ajrit për të mos lejuar që ushqimet e ngrira të zënë akull. Në këtë mënyrë eliminohet nevoja për shkrirje manuale. Kjo kursen energji, kohë dhe lodhje. Veçoritë e tjera ju ndihmojnë për ruajtjen e ushqimeve dhe për pastrimin e kujdesin që duhet për frigoriferin. Gjithashtu: pajisjet tona janë projektuar në mënyrë të tillë që ju lejojnë fleksibilitet në projektimin e kuzhinës suaj. Ato janë të lehta për t'u transportuar dhe instalohen në mënyrë të përshtatshme.

Shijimi

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr sigurojnë që ushqimi i ruajtur të jetë i freskët për një kohë të gjatë falë teknologjive të reja. Funksionet për më shumë kënaqësi

Më shumë komoditet në përdorim

Mëngjes, drekë, darkë: Frigoriferët ftohës dhe ngrirës nuk punojnë vetëm pa ndërprerje. Ato gjithashtu hapen, mbushen dhe përdoren shpesh. Prandaj, kur projektojmë një pajisje Liebherr ne fokusohemi gjithmonë për të siguruar prakticitetin më të madh në përdorim. Shinat e forta teleskop, kasetat me rule dhe dorezat e cilësisë së lartë sigurojnë një përdorim komod të pajisjeve tona.

Funksionet dhe detajet e karakteristikave për komoditet maksimal në përdorim

 • Doreza
  Sistemi i integruar i hapjes e bën hapjen e pajisjes diçka shumë të lehtë – edhe kur dera përdoret shpesh brenda një kohe të shkurtër.

  Doreza

  Sistemi i integruar i hapjes e bën hapjen e pajisjes diçka shumë të lehtë – edhe kur dera përdoret shpesh brenda një kohe të shkurtër.

 • Dalje e plotë jashtë
  Modelet me ndarje kantine kanë një kosh që del jashtë plotësisht. Ushqimet dhe shishet nxirren lehtësisht pasi ruhen të ndara më vete në dy nivele të ndryshme.

  Dalje e plotë jashtë

  Modelet me ndarje kantine kanë një kosh që del jashtë plotësisht. Ushqimet dhe shishet nxirren lehtësisht pasi ruhen të ndara më vete në dy nivele të ndryshme.

 • Sistemi i mbylljes
  Sistemi "SoftSystem" i integruar në derën e pajisjes zbut lëvizjen e mbylljes së derës. Si rezultat, edhe kur dera e frigoriferit është e mbushur plot, ajo mbyllet qetë dhe butë dhe pa mundim.

  Sistemi i mbylljes

  Sistemi "SoftSystem" i integruar në derën e pajisjes zbut lëvizjen e mbylljes së derës. Si rezultat, edhe kur dera e frigoriferit është e mbushur plot, ajo mbyllet qetë dhe butë dhe pa mundim.

 • Ekrani me prekje
  Modelet tona premium ofrojnë komoditet inovativ me prekje për përdorimin. Të gjitha funksionet rregullohen nëpërmjet prekjes së lehtë të panelit të komandimit.

  Ekrani me prekje

  Modelet tona premium ofrojnë komoditet inovativ me prekje për përdorimin. Të gjitha funksionet rregullohen nëpërmjet prekjes së lehtë të panelit të komandimit.

 • SuperCool
  Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2°C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e ushqimeve të vendosura të freskëta.

  SuperCool

  Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2°C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e ushqimeve të vendosura të freskëta.

 • SoftTelescopic
  Në modelet inkaso Premium, kasetat "BioFresh" me ndriçim mund të tërhiqen jashtë plotësisht. Ato ofrojnë prakticitet maksimal pasi janë të pajisura me një mekanizëm me vetëtërheqje dhe mbyllje të butë.

  SoftTelescopic

  Në modelet inkaso Premium, kasetat "BioFresh" me ndriçim mund të tërhiqen jashtë plotësisht. Ato ofrojnë prakticitet maksimal pasi janë të pajisura me një mekanizëm me vetëtërheqje dhe mbyllje të butë.

 • HolidayMode
  Kur shkoni me pushime mund të aktivizoni modalitetin e pushimeve nga Liebherr. Kur është i aktivizuar, ky funksion kujdeset që temperatura e brendshme të mbahet në +15°C, në vend të intervalit +5 deri në +7°C. Për rrjedhojë, kjo ndihmon në uljen e konsumit të energjisë. Temperatura konstante parandalon formimin e aromave të pakëndshme dhe të mykut gjatë periudhës së mungesës. Kështu që nuk ju duhet të pastroni frigoriferin kur ktheheni nga pushimet.

  HolidayMode

  Kur shkoni me pushime mund të aktivizoni modalitetin e pushimeve nga Liebherr. Kur është i aktivizuar, ky funksion kujdeset që temperatura e brendshme të mbahet në +15°C, në vend të intervalit +5 deri në +7°C. Për rrjedhojë, kjo ndihmon në uljen e konsumit të energjisë. Temperatura konstante parandalon formimin e aromave të pakëndshme dhe të mykut gjatë periudhës së mungesës. Kështu që nuk ju duhet të pastroni frigoriferin kur ktheheni nga pushimet.

 • Video

  Filmi tregon mënyrën e funksionimit dhe avantazhet e teknologjisë "SoftSystem".
  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  Filmi tregon mënyrën e funksionimit dhe avantazhet e teknologjisë "SoftSystem". Hap videon
  Filmi tregon mënyrën e funksionimit dhe avantazhet e teknologjisë "SoftSystem".
  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  Organizim më i mirë në ruajtjen e ushqimeve

  Kush e di se çfarë ushqimesh ka në frigorifer mund të bëjë jo vetëm blerje më të sakta. Ai mund të shmangë gjithashtu prishjen e ushqimeve, sepse janë vendosur në ruajtje në një cep të padukshëm të frigoriferit. Për këtë arsye, frigoriferët Liebherr janë projektuar në mënyrë të tillë që të keni pamje të plotë të ushqimeve dhe pijeve në frigorifer.

  Si e siguroni pamjen e qartë

 • Ndriçimi efikas
  Liebherr përdor ndriçues LED që kursejnë energji dhe me jetëgjatësi të madhe për të siguruar shikimin optimal në brendësi. Në varësi të modelit, shiritat me dritë, ndriçimi i integruar në tavan ose foleja anësore e dritës garantojnë një ndriçim optimal të hapësirës së brendshme.

  Ndriçimi efikas

  Liebherr përdor ndriçues LED që kursejnë energji dhe me jetëgjatësi të madhe për të siguruar shikimin optimal në brendësi. Në varësi të modelit, shiritat me dritë, ndriçimi i integruar në tavan ose foleja anësore e dritës garantojnë një ndriçim optimal të hapësirës së brendshme.

 • Rafti mbajtës praktik i shisheve
  Të gjitha pajisjet tona me "BioFresh" disponojnë një raft mbajtës shishesh praktik. Këtë mund ta përshtatni në mënyrë optimale sipas ruajtjes së ushqimeve. Kjo sepse mbajtësja nuk shërben vetëm për të mbajtur shishet në mënyrë të sigurt dhe të dukshme. Nëse nevojitet, aty mund të vendosni pjata dhe tasa duke përdorur pllakën e sheshtë prej xhami.

  Rafti mbajtës praktik i shisheve

  Të gjitha pajisjet tona me "BioFresh" disponojnë një raft mbajtës shishesh praktik. Këtë mund ta përshtatni në mënyrë optimale sipas ruajtjes së ushqimeve. Kjo sepse mbajtësja nuk shërben vetëm për të mbajtur shishet në mënyrë të sigurt dhe të dukshme. Nëse nevojitet, aty mund të vendosni pjata dhe tasa duke përdorur pllakën e sheshtë prej xhami.

 • Raftet dhe kutitë fleksibël
  Pjesa e brendshme e dyerve të pajisjeve tona Premium është e pajisur me rafte mbajtëse të zhvendosshme "GlassLine". Ato kanë një kuti për mbajtjen e vezëve me 12 vende, si dhe mbajtëse praktike për shishet dhe konservat. Kutitë transparente "VarioBoxen" hiqen lehtësisht dhe mund të vendosen sërish.

  Raftet dhe kutitë fleksibël

  Pjesa e brendshme e dyerve të pajisjeve tona Premium është e pajisur me rafte mbajtëse të zhvendosshme "GlassLine". Ato kanë një kuti për mbajtjen e vezëve me 12 vende, si dhe mbajtëse praktike për shishet dhe konservat. Kutitë transparente "VarioBoxen" hiqen lehtësisht dhe mund të vendosen sërish.

 • Rafti prej xhami me ndarje
  Rafti prej xhami me ndarje mundëson një shfrytëzim optimal të hapësirës së ftohjes: Thjesht shtyni një pjesë të xhamit poshtë tjetrës dhe ja ku u hap vendi për një dekanter. Akoma më shumë fleksibilitet garantojnë raftet me rregullim të lartësisë, tek të cilat mund të vendosni në ruajtje shishe të larta që qëndrojnë vertikalisht.

  Rafti prej xhami me ndarje

  Rafti prej xhami me ndarje mundëson një shfrytëzim optimal të hapësirës së ftohjes: Thjesht shtyni një pjesë të xhamit poshtë tjetrës dhe ja ku u hap vendi për një dekanter. Akoma më shumë fleksibilitet garantojnë raftet me rregullim të lartësisë, tek të cilat mund të vendosni në ruajtje shishe të larta që qëndrojnë vertikalisht.

 • Kasetat transparente
  Meqë ushqimet në pjesën e ngrirjes zakonisht ruhen për kohë të gjatë, ato shpeshherë mund të harrohen. Për këtë arsye, ne i kemi krijuar të gjitha kasetat me faqe ballore transparente dhe ju mund të shihni në moment ushqimet në ngrirje sapo hapni derën.

  Kasetat transparente

  Meqë ushqimet në pjesën e ngrirjes zakonisht ruhen për kohë të gjatë, ato shpeshherë mund të harrohen. Për këtë arsye, ne i kemi krijuar të gjitha kasetat me faqe ballore transparente dhe ju mund të shihni në moment ushqimet në ngrirje sapo hapni derën.

 • VarioSpace
  Në pajisjet me "NoFrost" dhe "SmartFrost" edhe hapësira e ngrirjes mund të shfrytëzohet në forma të ndryshme. Sirtarët dhe bazamenti i ndërmjetëm prej xhami që qëndron poshtë tyre mund të hiqen lehtë. Kështu krijohet "VarioSpace" – hapësira ekstra e ruajtjes për produktet e mëdha për ngrirje.

  VarioSpace

  Në pajisjet me "NoFrost" dhe "SmartFrost" edhe hapësira e ngrirjes mund të shfrytëzohet në forma të ndryshme. Sirtarët dhe bazamenti i ndërmjetëm prej xhami që qëndron poshtë tyre mund të hiqen lehtë. Kështu krijohet "VarioSpace" – hapësira ekstra e ruajtjes për produktet e mëdha për ngrirje.

 • Ruajtja e ushqimeve

  Bashkëveprimi optimal ndërmjet temperaturës dhe lagështisë te BioFresh siguron që edhe ushqimet e ndjeshme të ruajnë për më shumë kohë vitaminat dhe aromën e tyre. Ruajtja e ushqimeve me "BioFresh"

  Pastërti më e madhe me më pak lodhje

  Ndarjet e frigoriferit, kasetat dhe raftet mbajtëse të tij duhen pastruar mirë në mënyrë periodike. Sepse me gjithë temperaturat e ulëta, mikroorganizmat mund të shtohen më tej. Për t'jua lehtësuar punën, ne kujdesemi që pajisjet tona të jenë të lehta për t'u pastruar.

  Si e lehtëson Liebherr pastrimin dhe kujdesin për pajisjen

  SmartSteel: dizajni takon funksionalitetin

  Pajisjet me kanat "SmartSteel" nuk shquhen vetëm për dizajnin e tyre elegant. Sipërfaqja speciale redukton ndjeshëm shenjat e dukshme të gishtave dhe e bën kanatin rezistent ndaj gërvishtjeve të ndryshme. Përveç kësaj, përpunimi e bën materialin edhe më të lehtë për t'u pastruar.

  NoFrost: performancë ftohjeje me cilësi profesionale

  Shtresat e akullit në ndarjen e ngrirjes kërkojnë shkrirje të përsëritur dhe rrisin konsumin e energjisë. Për këtë arsye, ne përdorim një teknologji ftohjeje profesionale, e cila pengon formimin e akullit në ndarjen e ngrirjes dhe mbi ushqime. Me funksionin "NoFrost" produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur; lagështia e ajrit largohet. Kështu nuk formohet asnjë shtresë akulli dhe nuk ju duhet ta shkrini frigoriferin vazhdimisht.

  SafetyGlass: jetëgjatë dhe i lehtë për t'u pastruar

  Sipërfaqet e lëmuara pa buzë të mprehta pastrohen thjeshtë, shpejt dhe me siguri. Liebherr i prodhon të gjitha raftet mbajtëse me xham sigurie. Përpunimi i cilësisë së lartë i "SafetyGlass" garanton që sipërfaqet të jenë jashtëzakonisht rezistente ndaj goditjes dhe gërvishtjes.

  Kuti dhe kaseta praktike për t'u hequr

  Për t'ju lehtësuar pastrimin e frigoriferit ftohës apo ngrirës, të gjitha pajisjet tona janë të pajisura me kaseta dhe rafte mbajtëse lehtësisht të çmontueshme.

  Dizajni

  Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

  Arsyet e duhura

  Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?

  Më shumë mundësi për projektimin e kuzhinës

  Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr përshtaten në mënyrë të përkryer në çdo kuzhinë.

  Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr përshtaten në mënyrë të përkryer në çdo kuzhinë.

  Nëse blini një frigorifer të ri, rinovoni kanatet e kuzhinës së instaluar ose shpresoni të bëni një kuzhinë të re – gama e artikujve tanë ofron pajisjen e duhur për çdo madhësi të bufesë. Kjo ju ndihmon, për shembull, që të gjeni një pajisje të re për kuzhinën ekzistuese dhe në rastin e projektimit të një kuzhine të re ju mundëson shumë opsione për integrimin e frigoriferit ftohës apo ngrirës. Funksionet dhe karakteristikat praktike direkt në pajisje sigurojnë që ju të integroni lehtë dhe në mënyrë të përshtatshme në kuzhinën tuaj çdo pajisje Liebherr.

  Frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës prodhohen në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Por pajisjet janë projektuar në mënyrë të tillë që menteshat e derës mund të ndërrohen në krahun e majtë, p.sh. kur frigoriferi duhet të pozicionohet në rreshtin e kuzhinës majtas jashtë. Këmbët me rregullim mundësojnë që frigoriferi të nivelohet kur dyshemeja nuk është rrafsh ose ka diferenca lartësie, në mënyrë që të futet në mënyrë të përkryer brenda në mobilien e kuzhinës.

  Transportin e sigurt të pajisjeve tona e garantojnë dorezat e forta të transportit dhe rrotat e integruara. Si rezultat, çdo pajisje mund të lëvizet dhe të vendoset pa shumë mundim.

  Pajisjet Liebherr integrohen në kuzhinë me dy lloje mënyrash: me montim me derë fikse dhe me derë me rrëshqitje. Në montimin me derë fikse kanati i mobilies dhe dera e pajisjes lidhen fort me njëra-tjetrën; dera e mobilies montohet direkt mbi derën e pajisjes. Nga ana tjetër, në montimin me derë me rrëshqitje, dera e mobilies mbërthehet në dollap me anë të menteshave dhe lidhet me derën e pajisjes me anë të shinave me rrëshqitje. Kështu që kanati i mobilies rrëshqet përgjatë shinave gjatë hapjes dhe mbylljes së tij. Në përgjithësi, ndryshimi nga dera me rrëshqitje në derë fikse realizohet lehtë. Nga pikëpamja e estetikës vizuale rezultati është i njëjtë: nuk e kupton nëse është derë me rrëshqitje apo derë fikse, pasi duken identike kur të gjitha dyert janë të mbyllura.

  Mbërthimi në 4 pika garanton një montim të thjeshtë, të sigurt dhe të përshtatshëm në mobilie dhe është standard në të gjitha pajisjet me derë fikse Liebherr. Në modelet nga 140 cm, këmbët me rregullim të lartësisë dhe shinat e nivelimit kujdesen që pajisjet të qëndrojnë të palëvizshme dhe të mbyllen në mënyrë optimale.