Frigoriferë ngrirës për kërkesat maksimale

Frigoriferët ngrirës Liebherr ofrojnë performancë perfekte në ftohje për kërkesat në rritje. Në hapësirën e brendshme temperatura mund të rregullohet saktësisht në intervalin -14°C dhe -28°C. Materiale cilësore, komponentët e optimizuar dhe të fuqishëm dhe punimi cilësor i klasit të parë garantojnë një jetëgjatësi të madhe dhe sigurojnë kushtet optimale të ruajtjes për produktet ushqimore të ngrira.

Frigoriferët ngrirës

Sistemi i ftohjes


Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-10 nga 12

 • 1
 • 2

F 913 Frigorifer ngrirës për bare me ftohje statike

 • Vëllimi bruto total 93 l
 • Bruttovolumen Gesamt 93 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,6 / 49,7 / 55,8 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 93 l

FDv 4643 Frigorifer ngrirës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri

 • Vëllimi bruto total 461 l
 • Bruttovolumen Gesamt 461 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 195,7 / 67 / 73 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 461 l

Fv 913 Premium Frigorifer ngrirës për bare me ftohje dinamike

 • Vëllimi bruto total 93 l
 • Bruttovolumen Gesamt 93 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,6 / 49,7 / 55,8 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 93 l

G 5216 ProfiLine Frigorifer ngrirës me ftohje statike

 • Vëllimi bruto total 513 l
 • Bruttovolumen Gesamt 513 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 172,5 / 75 / 75 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 513 l

GG 4010 ProfiLine Frigorifer ngrirës me ftohje statike

 • Vëllimi bruto total 382 l
 • Bruttovolumen Gesamt 382 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 190 / 59,7 / 68 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 382 l

GG 4060 ProfiLine Frigorifer ngrirës me ftohje statike

 • Vëllimi bruto total 382 l
 • Bruttovolumen Gesamt 382 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 190 / 59,7 / 68 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 382 l

GG 5210 ProfiLine Frigorifer ngrirës me ftohje statike

 • Vëllimi bruto total 513 l
 • Bruttovolumen Gesamt 513 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 75 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 513 l

GG 5260 ProfiLine Frigorifer ngrirës me ftohje statike

 • Vëllimi bruto total 513 l
 • Bruttovolumen Gesamt 513 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 75 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 513 l

GGv 5010 ProfiLine Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost

 • Vëllimi bruto total 486 l
 • Bruttovolumen Gesamt 486 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 486 l

GGv 5060 ProfiLine Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost

 • Vëllimi bruto total 486 l
 • Bruttovolumen Gesamt 486 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
 • Bruttovolumen Gesamt 486 l
 • Rezultati i kërkimit për faqe
 • 1
 • 2

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.