F 913 Frigorifer ngrirës për bare me ftohje statike

Vëllimi i përgjithshëm bruto 93 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,6 / 49,7 / 55,8 cm

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës për bare me ftohje statike
GTIN 9550000033559
Klasa e efiçencës së energjisë B
Konsumi i energjisë çdo vit 842 kWh/a
Klasa e temperaturës L1
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes Statik
Klasa e klimës 4
Sicherheitsklasse 4
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 200-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 30 °C
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 30 kg
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë -15 °C
Temperatura maksimale e të gjitha paketave të matjes -18 °C
Zona e shfaqjes së artikujve 0,25 m²
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,6 / 49,7 / 55,8 cm
Izolimi 60 mm
Pesha (me paketimin) 47,8 kg
Pesha (pa paketimin) 45,3 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Diapazoni i temperaturave -10 °C deri në -25 °C
Treguesi i temperaturës I brendshëm analog
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Ngrirja e vëllimit bruto 93 l
Ngrirja e volumit neto 77 l
Materiali dera Derë me xham izolues
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Argjend
Brava mekanike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Çelik
Lloji i rrotave
Kullimi i ujit të shkrirjes
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë e futur
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi i përgjithshëm bruto 93 l
Vëllimi total neto 77 l

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.